maxitekv3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Destek dün bitti ios 7 son sürüm tabi devam ederse gelir 7.2 -7.3 telefonu 2 sene uygulama sikintisi yasamayizdiye dusunuyorum bende iphone 4 kullaniyorumMerhaba , Discovery aldım 10 gün sonra sattım cihazı iPhone 4 aldım.Daha önce iPhone kullanıyordum maddi sorunlar nedeniyle sattım.Durumum biraz düzelince tavsiye üzerine Discovery aldım fakat Android beni hiç tatmin etmiyor dayanamadım iPhone 4 aldım.Sizce iPhone 4 almakla yanlış karar mı verdim?
Destek dün bitti ios 7 son sürüm tabi devam ederse gelir 7.2 -7.3 telefonu 2 sene uygulama sikintisi yasamayizdiye dusunuyorum bende iphone 4 kullaniyorum
Fazla para vermediyseniz yanlis bi karar yapmamssiniz
Guzel fiyata almissin hayirli olsun ios alistiysaniz zaten digerlerini kullanamama gii bsey oluyorSıfır 680 tl ye aldım cihazı.Elimden bırakamıyorumevet 3GS bile su an sıkıntı yasamıyor sanırım ios u bu yüzden seviyorum.Android beni bunalttı.
10 gun sonra sattin? TuhafMerhaba , Discovery aldım 10 gün sonra sattım cihazı iPhone 4 aldım.Daha önce iPhone kullanıyordum maddi sorunlar nedeniyle sattım.Durumum biraz düzelince tavsiye üzerine Discovery aldım fakat Android beni hiç tatmin etmiyor dayanamadım iPhone 4 aldım.Sizce iPhone 4 almakla yanlış karar mı verdim?
iOS 8 gelince 7'nin desteği hemen bitmez. 6. sürüm bile en son 6.1.6'yı aldı. Yani 7'yi geliştirmeye devam ederler.ios 8'in eylül ayında geleceğini düşünürsek ios 7 için 3 aylık süreçte 7.2-7.3 ü görürüz gibime geliyor..
Kardeş keşke üstüne biraz para koyup 4s ile takas yapsaydın.
iOS 8 gelince 7'nin desteği hemen bitmez. 6. sürüm bile en son 6.1.6'yı aldı. Yani 7'yi geliştirmeye devam ederler.
Mümkün olsa iOS 5 e veya 6 ya döneceğim aslındaben de öyle düşünüyorum
Çok dayanmışım demi10 gun sonra sattin? Tuhaf
Çok teşekkür ederim haklısın digerleri bana itici geliyor.Güle güle kullan! iOS'un adı geçtiği yerde diğerlerinin lafı bile olmaz. Tebrik ederim ...
Teşekkür ederim.İnan 4 bana daha uygun oyun oynamam sadece sosyal ağlar için kullanıyorum fazlasıyla karşılıyor iPhone 4Keşke en azından 4S alsaydın. Hayırlı olsun.
Kasma olmuyo mu?Teşekkür ederim.İnan 4 bana daha uygun oyun oynamam sadece sosyal ağlar için kullanıyorum fazlasıyla karşılıyor iPhone 4
Hiç olmadı çok seri çalışıyorKasma olmuyo mu?
Gayet iyi hocam.Bozulana kadar beni götürür bu cihaz.şimdi kasma olmuyor dersen pek doğru olmaz bendede iphone 4 var kasıyor facebookda bile eski bir telefon unutmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?