Telefon Tavsiyesi Discovery mi s4 mü ?

Invoke

Üye
Arkadaslar siz burada yorum yazarken fiyatini goz onune almiyorsunuz arkadas 2 side ayni fiyat yada heduye gelecek hangisi gelsin diye sormamis bunlarida dusunun

400 lira farka S4 alıyorsun. Fiyatı da düşündüm ben, çoğusu da düşünmüştür zaten. Mantıklı bir seçim olur.

mcnpl4

Üye
gm alinca ne olacagi da kesin degil. her ikinci ele hurda gozuyle bakmamak lazim ihtiyactan satanlar, kullanamayip satanlar var

gm alinca ne olacagi da kesin degil. her ikinci ele hurda gozuyle bakmamak lazim ihtiyactan satanlar, kullanamayip satanlar var
Kardesim cihaz temiz olabilirde fatura benim adima olacak kardesim telefonda ayrica gm de sorun cikacagini sanmiyorum(bakarak alirsa)

mcnpl4

Üye
onun yerinde sen olsan boyle bi konu acmazsin cunku ikinci ele kesinlikle yanasmazsin ama arkadasin net bi fikri yok alir yada almaz yorumlarla karar verecek. aldigi kisi dolandirici degilse pisman olmaz ben ikinci el s4 alirim temizliginden emin olursam niye gm alayim ki ikisi arasindan. fatura gibi seylere takilmiyorum cok telefon degistirmeyen biri olsam cekinirdim belki el degmemis olsun sonradan sorun cikmasin uzun sure kullancam diye

0MG90

Üye
Ben Samsung almam. Sana da almanı önermem. S4'e vereceğin parayı LG G2 'ye ver daha iyi.

en son noktayı koyayım discovery elite lite bekle onu al 2-3 haftaya çıkacak

kardeş bende 2. el aldım s4 temizse faturası varsa sorun yok ha 0 ha ikinci el discovery s4'ün yanına yaklaşamaz

best1905

Üye
Lg g2 bulursan 2.el al bence yada nexus 5. Samsung tan uzak dur

KD1907

Üye
Tabiki S4

Tepkiler: Tarık Sabırman
İkisi Arasından Samsung Galaxy S4 Bana Sorarsan Nexus 4