Telefon Tavsiyesi Discover Air Rezilliği..

erkut222

Üye
    Konu Sahibi
Discover Air Rezilliği..
Arkadaşlar Yaklaşık 3 Ay önce General Mobile Discover Air model telefonu aldım.
Özelliklerini inceledim ya bu fiyata bu özellikler çok iyi hem android bir cihaz hemde 8 çekirdek 8 mb kamera vs fiyatınıda uygun bulduğum için Aldım Ama Sonuç Hüsran..
Arkadaşlar benim Tavsiyem uygun fiyata iyi telefon kullanıcam düşüncesine asla kapılmayın..
Bu gün general mobile alıpta hiç sorun yaşamayan arkadaşımız çok az sayıda mevcut ola bilir..
Ama ben asla tavsiye etmiyorum 800 TL yi gözden cıkartıyor sanız üzerine biraz daha para ekleyim bilindik Tanındık En azından kendi telefonlarını üreten bir markadan telefon alın..
General Mobilenin Yaptığı gibi Çin malı telefonların üzerine marka yapıştırıp sunan bir Yan firmadan Cihaz almayın..
İşte:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konuyu Yanlış yere Açtıysam Affola.

Tepkiler: Bülent872 ve kadikoy
Yaşadığın hata her telefonda olabilir bişey yok ki bunda açılış logosunda kalmış cihaz

azattt

Üye
o telefona o fiyat verilmez özellikleri çok da iyi değil. 8çekirdek olması önemli değil işlemcinin çeşidi önemli hafıza kartı desteği de yok kamerası da çok iyi olmadığı kesin. Sadece çok ince ve hafif olduğu için alinabilirdi özellikleri çok da iyi değil. Videoyu Izlemedim ama açılış logosunda kalıyorsa kendi servisine ver format ya da güncelleme yaparlar

Tepkiler: erkut222

Peocawe

Üye
Bu problem her android cihazın başına gelebilir. Cahil cahil hareketler yapmayın nolursunuz. 3000liralık telefonun bile başına gelebilecek bir durum bu. Aynı şey pahalı bi cihazda olsa ona ne bahane bulacaktın? Biraz araştırma yap recovery moduna alıp formatla cihazı yine olmazsa o zaman servise ver ilgilensinler. Baktın ilgilenmiyorlar o zaman şikayet forumları var orada paylaşabilirsin sorununu.

Tepkiler: muhammettvurucu, mehsevim ve byAndroid

Invoke

Üye
Bu büyük bir sorun değil. Bence sorun bile değil. Durduk yere de olmaz, bir şey yapmışsınızdır bilmeden. Azıcık araştırırsanız sorunu kendiniz kolaylıkla çözebilirsiniz. Diskavri air almak bence de mantıklı değil ama bu ayrı bir konu.

Tepkiler: muhammettvurucu, mehsevim ve Baranbaris

kadikoy

Üye
demekki general-mobile ,er-mobile olmuş ...
kesinlikle alınmaz...

Disco air zaten f/p cihazı değil. Çünkü 1gb Ram var, 16gb hafıza var SD kart takılmıyor.
Ama ince, şık cihaz arayanlar için güzel. İşlemcisi kötü değil S400 ve S410'dan daha iyi, S600 ile yarışır düzeyde, kamerasını bilmiyorum ama kötü olacağını zannetmiyorum.
Sonuç olarak garantisi olan telefon, servise yolla hallederler. Teknolojik aletler şans işi, en pahalı cihazlar da sorun oluşturabiliyor.

Teknoloji şans işidir. Arkadaşımda normal discovery var ilk çıktığında aldı hala sapasağlam.

erkut222

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bugun servise götürdüm rom dahi atamadılar telefona Telpaya yolladılar 1 hafta 10 güne kadar gelir dediler ve suan telefonsuzum beyler bumudur ?