Türe
Üye
Benchlere güvenmiyorum ben malum SamsungEvet var ama 120 fps değil.Grafik performansı tartışılır bence.3D Mark ve Antutu benchmarkta hep N9005 modelinin arkasından geliyor.
bence link vermeye gerek yokBen olsam, imkanım varsa n9005'i alırdım yoksa da zorlamanın anlamı yok n9000de iyidir.
Ayrıca malinin daha iyi grafik performansı sunduğunu söylemişsiniz de bir kaynak gösterir misiniz? Biz de öğrenelimPil konusunda da çok farklı olacaklarını sanmam... Ortalama değerler işte, birbirine yakın olacaktır, üç aşağı beş yukarı.
bence link vermeye gerek yokistediğin yerde istediğin kişiye sor (bilen) mali derler ayrıca benchmarklarda gpu performansı malide yüksek testlere bak istersen
Evet var ama 120 fps değil.Grafik performansı tartışılır bence.3D Mark ve Antutu benchmarkta hep N9005 modelinin arkasından geliyor.
Baktım zaten, ufak farklarla n9005 önde oluyor...
Elle tutulur, gözle görülür, abartı farklar yok.Ayrıca benim bildiğim adreno gpu'nun oyun performansının hep iyi olduğudur, optimizasyonu iyi yani. (Yanlış mı?)
Yaratmak Allah(c.c)'ya mahsusturTelefonda izlemek için yaratılmadı zaten
Yaratmak Allah(c.c)'ya mahsustur
Ben olsam N9005 alırdım. Çünkü isterse rom desteği (N9000 de kaynak kodları kapalı) ıster kamera özellikleri vs...N9000 vs N9005 kıyaslama videolarının hepsinde benchlerde 3d performansında mali daha önde adreno'ya göre, sürüyle video var internette. Sanırım siz genel puana bakıyorsunuz, ayrıntılı sonuçlarda 3d performansına bakın
Abi dur biraz tek sen degil hepimiz utanmaliyiz bu durumdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bence gerek yok ve ben tam tersi exynos tercih ederim bizde 4g olmadığı için mali gpu'yu adrenoya tercih ederim ama ikiside çok güzel cihaz sorun çekmezsin bizde exynos sürümü var sorun olursa söyle yanıtlarım
Abi dur biraz tek sen degil hepimiz utanmaliyiz bu durumdan
ben exynos ve malinin daha optimize çalıştığını düşünüyorum yanlış anlamayın bizde exynos var diye savunmuyorum
Birde şöyle bir durum var.
N9005 modelinde kullanıcıya ayrılan RAM 2440
N9000 modelinde ise 2720 mb .
bunu ilk defa duydum demekki adreno daha fazla ram harcıyor bu arada bölgesel kilit olayı kırıldı mı ?
Ben olsam, imkanım varsa n9005'i alırdım yoksa da zorlamanın anlamı yok n9000de iyidir.
Ayrıca malinin daha iyi grafik performansı sunduğunu söylemişsiniz de bir kaynak gösterir misiniz? Biz de öğrenelimPil konusunda da çok farklı olacaklarını sanmam... Ortalama değerler işte, birbirine yakın olacaktır, üç aşağı beş yukarı.
N9000 vs N9005 kıyaslama videolarının hepsinde benchlerde 3d performansında mali daha önde adreno'ya göre, sürüyle video var internette. Sanırım siz genel puana bakıyorsunuz, ayrıntılı sonuçlarda 3d performansına bakın
önemli olan root yapabilmek Süleyman,root yaptık diyelim bir güncelleme gelecek telefon tusunami yemiş şehre dönecekTalip o bölge kilidi root yaptıktan sonra uygulama ile kırılıyor.
Reyis sen hala alamadın mı ya? Mesut çevikle canlıyı da yazıyordunuz aradaki farkları söyleyin diye filan
Nolacak ki güncellersin odinden sonra tekrar rootlarsın. Sene sonunda ben de Note 3 alıcam inşallah Tabi S5 aşırı iyi olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?