İpucu Dışarıdan Note 3 Getiren Var Mı ?

PriZm

Üye
Samsung'un benchmarklarında hile yokki.

evet hile yok sadece son hız kullanıyo bence daha doğru sonuçlara veriyor

Invoke

Üye
Ben olsam, imkanım varsa n9005'i alırdım yoksa da zorlamanın anlamı yok n9000de iyidir.
Ayrıca malinin daha iyi grafik performansı sunduğunu söylemişsiniz de bir kaynak gösterir misiniz? Biz de öğrenelim Pil konusunda da çok farklı olacaklarını sanmam... Ortalama değerler işte, birbirine yakın olacaktır, üç aşağı beş yukarı.

Tepkiler: avcitalip
bence link vermeye gerek yok istediğin yerde istediğin kişiye sor (bilen) mali derler ayrıca benchmarklarda gpu performansı malide yüksek testlere bak istersen

Invoke

Üye
bence link vermeye gerek yok istediğin yerde istediğin kişiye sor (bilen) mali derler ayrıca benchmarklarda gpu performansı malide yüksek testlere bak istersen

Baktım zaten, ufak farklarla n9005 önde oluyor...
Elle tutulur, gözle görülür, abartı farklar yok.Ayrıca benim bildiğim adreno gpu'nun oyun performansının hep iyi olduğudur, optimizasyonu iyi yani. (Yanlış mı?)

kesinlikle ve bide üstüne üstün bölgesel kilit (ne kadar kırılıyor olsada) ben kolay olanı seçerdim 2'side mükemmel cihazlar

Türe

Üye
Kullanamadiktan sonra ne yapayim ben o son hizi ?

Exynos un sıkıntısı Samsung kodlarını pek paylaşmıyor. Bunu S4'te gördük. Snapdragon lu model rom olarak coşarken , exynoslu modele tw Arayüzlü romlar çıktı ve az sayıda.

Evet var ama 120 fps değil.Grafik performansı tartışılır bence.3D Mark ve Antutu benchmarkta hep N9005 modelinin arkasından geliyor.

N9000 vs N9005 kıyaslama videolarının hepsinde benchlerde 3d performansında mali daha önde adreno'ya göre, sürüyle video var internette. Sanırım siz genel puana bakıyorsunuz, ayrıntılı sonuçlarda 3d performansına bakın

PriZm

Üye
Ne alaka şimdi?

Ben olsam N9005 alırdım. Çünkü isterse rom desteği (N9000 de kaynak kodları kapalı) ıster kamera özellikleri vs...

Konu Sahibi
Arkadaşlar farklarını A'dan Z'ye biliyorum ve SM-N9005 almak istiyorum ama Türkiye'de Region Lock yüzünden çalışmayacak diye korkuyorum ve son 2 gün sürem var 19 Ekimde cihazı satın alacağız

Region lock ;

burada Arabistan ile Türkiye aynı bölgede ama bu bant SM-N9000Q ya mı yoksa SM-N9005'e mi ait bilinmiyor...

4G seneye geliyor bakanlık açıklama yaptı,kullanmaya 2015 gibi başlarız sanırım

zaten en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum,s3 gibi beni üzen yönleri olmaya başlarsa bir daha android'e bulaşmayacağım...
Abi dur biraz tek sen degil hepimiz utanmaliyiz bu durumdan

biz insanlar bırakın birşeyler yaratmayı sineğin kanadını bile yaratamayız sadece yapabiliriz & oluşturabiliriz yaratmak Allah'a aittir...

ama ben o manada kullanmadığınızı elbette biliyorum ama yaratma kelimesini kullanmamaya gayret etmenizi şiddetle tavsiye ederim çünkü bir anlamda şirke girmiş oluyorsunuz...
ben exynos ve malinin daha optimize çalıştığını düşünüyorum yanlış anlamayın bizde exynos var diye savunmuyorum

aksine öyle değil işte,tamam donanım kafa dengi dedik peki ya neden exynoslu cihazda 192 khz müzik yok 4k çekim yok 60 fps çekim v.s yok ?
Birde şöyle bir durum var.

N9005 modelinde kullanıcıya ayrılan RAM 2440
N9000 modelinde ise 2720 mb .

evet,bu GPU'ya daha fazla hafıza bırakıldığını gösteriyor ki günümüzde 2GB ram gayet yeterli zaten,3GB ramin şimdilik göz boyama olduğunu düşünüyorum şahsen
bunu ilk defa duydum demekki adreno daha fazla ram harcıyor bu arada bölgesel kilit olayı kırıldı mı ?

chainfire kırdı ama bunun için root lazım
8 çekirdek zaten göz boyama,s800'ünde çekirdekler arası frekansı değişebiliyor bu sayede hemen hemen aynı tüketim değerlerine erişiyorlar,zaten 4+4 şeklinde çalışıyor

zaten N9005'i bulmuşum kaçırmak istemiyorum ama TR şebekelerinde çalışır inşallah

Türe

Üye
Talip o bölge kilidi root yaptıktan sonra uygulama ile kırılıyor.

Konu Sahibi

ben hangisi daha güçlü diye almıyorum zaten,hatta sm-n9005 daha güçlü veya güçsüz diye de değil

abicim fazladan 4k çekim(ne kadar kullanmayacak olsam da),150 MBPS 4G LTE (2 yıla kalmaz Türkiye'de kullanıyor olacağız inşallah),192 khz 24 bit müzik deneyimi,1080p 60 720p 120 fps video kaydı (octa da yok sanırım),daha fazla rom desteği ve saymakla bitiremeyeceğim özellikler

bakmayın bu farklar s4ler arasında daha da fazla en basitinden opengl3.0...
Talip o bölge kilidi root yaptıktan sonra uygulama ile kırılıyor.
önemli olan root yapabilmek Süleyman,root yaptık diyelim bir güncelleme gelecek telefon tusunami yemiş şehre dönecek ama sanırım Arabistan'daki SM-N9005'lerde Sim kilit yokmuş bir arkadaş öyle dedi 2 gün sonra göreceğiz
Reyis sen hala alamadın mı ya? Mesut çevikle canlıyı da yazıyordunuz aradaki farkları söyleyin diye filan

oda yüzeysel geçti,sanırım Samsung Türkiye ile papaz olmak istemiyorlar

Türe

Üye
Nolacak ki güncellersin odinden sonra tekrar rootlarsın. Sene sonunda ben de Note 3 alıcam inşallah Tabi S5 aşırı iyi olmazsa.

Konu Sahibi
Nolacak ki güncellersin odinden sonra tekrar rootlarsın. Sene sonunda ben de Note 3 alıcam inşallah Tabi S5 aşırı iyi olmazsa.

s5'in özelliklerini söyleyeyim

qualcomm versiyonunu bilemem ama TR versiyonu şöyle ;

8 çekirdeği aynı anda çalışabilen 4 A7 4 A15 işlemci kaç ghz olursa artık
gpu yu bilemem 2k ekranla gelecek çünkü
3GB ram(tartışmasız 4 olmaz)
16MP OIS kamera bilmemne cell li
elmas dizilimli 2k ekran falan filan asıl bomban note 4 olacak ama 1 yıl bekleyemem malesef

Türe

Üye
16 mp kamera ve 2k ekran mı Neyse daha sene sonuma çok var rahatım