İpucu Dışarıdan Note 3 Getiren Var Mı ?

Konu Sahibi
Dışarıdan Note 3 Getiren Var Mı ?
hangi ülkeden getirdiniz ? Türkiye'de direkt çalıştı mı ? hangi versiyon ?

Reyis sen hala alamadın mı ya? Mesut çevikle canlıyı da yazıyordunuz aradaki farkları söyleyin diye filan

Tepkiler: avcitalip
abi bence gerek yok ve ben tam tersi exynos tercih ederim bizde 4g olmadığı için mali gpu'yu adrenoya tercih ederim ama ikiside çok güzel cihaz sorun çekmezsin bizde exynos sürümü var sorun olursa söyle yanıtlarım

Türe

Üye
Aynen ben de enterneoll e katılıyorum. 4k ya ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Ve Exynos lu cihaz Snapdragon lu olandan daha iyi grafik performansı veriyor. Ve daha iyi bir pil süresi sunuyor octa core ile.

PriZm

Üye
s800 (N9005) versiyonunun Exynos'a göre + yönleri;

Radyo
120 FPS Slow Motion Video
4K video
Daha yüksek hız

Exynos'un s800'e göre + yönleri;

Uluslararası model olduğundan rom desteğinin çok daha iyi olması.

Batarya konusununa girmiyorum bile.Net bir bilgim yok.

radyo deme ya s4'den beri radyo yok en sevdiğim özelliklerdendi 120 fps ve 4k önemli değil benim için ama radyo

PriZm

Üye
İnternet radyosu var aslında net paketin varsa fazla dert edilecek bir sorun değil.

ama orada saydıklarımın hepsi benim için önemli ve ben N9005 alırdım şahsen.Aslında arada baya fark var.

İnternet radyosu var aslında net paketin varsa fazla dert edilecek bir sorun değil.

ama orada saydıklarımın hepsi benim için önemli ve ben N9005 alırdım şahsen.Aslında arada baya fark var.
internet radyosu ile normal radyo kalitesi arasında baya bi fark var birisi direk diskten çalıyor birisi dijital kalite ama yapıcak birşey yok

ANIL

Admin
4K için bence erken. 4K videoyu telefonda izlemenin ne anlamı var? Exynos modeli rahatlıkla tercih edilebilir bana göre.

PriZm

Üye
Telefonda izlemek için yaratılmadı zaten

Tepkiler: MrExpert ve ANIL

PriZm

Üye
4K'nın henüz yaygın olmadığını belirtmek için söyledim. Her evde 4K panel yok.
4K panele gerek yokki.1080P ekranlarda da çok yüksek bir görüntü kalitesi sunar.Videodaki pikselleri sıkışık olarak göstereceği için.

MrExpert

Üye
şöylede bir durum var muhtemelen 1-2 yıl sonra 4k tvlerde standart haline gelecektir monitörlerde aynı şekilde yani erken değil çünkü bu kadar para verdikten sonra 1-2 yıl kullanılması lazım ama bu cihaz 1-2 yıl sonrayada uyum sağlaya bilecek bir cihaz olacak erken değil sadece 1-2 yıl gerekli.

1-2 yıl sonra note 4 veya note 5 alırız şimdi almam filen diyoruz ama çıkınca görürsünüz

Türe

Üye
exynoslu modelde de slow mo video var hatta fast mo da var. Grafik performansı adrenodan daha iyi Mali 600 ün

PriZm

Üye
exynoslu modelde de slow mo video var hatta fast mo da var. Grafik performansı adrenodan daha iyi Mali 600 ün
Evet var ama 120 fps değil.Grafik performansı tartışılır bence.3D Mark ve Antutu benchmarkta hep N9005 modelinin arkasından geliyor.

Tepkiler: avcitalip ve Invoke
ben exynos ve malinin daha optimize çalıştığını düşünüyorum yanlış anlamayın bizde exynos var diye savunmuyorum

PriZm

Üye
Birde şöyle bir durum var.

N9005 modelinde kullanıcıya ayrılan RAM 2440
N9000 modelinde ise 2720 mb .

Tepkiler: avcitalip ve enterneoll