CS BETA Üye arkdslar burda war ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linki veren sitede oynu buldum +18 ve ing de diodu yaziodu bilmiorm indirip denedikten sonra yrm yaparsa sevirim
arkdslar burda war ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linki veren sitede oynu buldum +18 ve ing de diodu yaziodu bilmiorm indirip denedikten sonra yrm yaparsa sevirim
CS BETA Üye özr nadir abi bu arada "Telefon: Çok Eski Bir Telefon" ??? model nedir xD ? en 990 bise di
tumble_ruff Üye arkadaşlar hiçmi innov8 kullanan yok ... bu oyunu bir türlü çalıştıramadım ... yeni çıkan patcher ne için onuda anlamadım ( patcher kurdum yine çalışmadı ) bu oyunu benim telefonda çalıştıran arkadaş varsa yardımını esirgemesin ...
arkadaşlar hiçmi innov8 kullanan yok ... bu oyunu bir türlü çalıştıramadım ... yeni çıkan patcher ne için onuda anlamadım ( patcher kurdum yine çalışmadı ) bu oyunu benim telefonda çalıştıran arkadaş varsa yardımını esirgemesin ...
zeki361 Üye vala benim tanıdıgım bir arkadaş her ikimiz de beraber n95 ve 6600 telefonlarımza 7 days yukluyorduk herikidindede takır takır çaliştırdı ama nerden indirdigimizi hatırlamıyorum ama bi arştırırm sana bulabilrimiyim
vala benim tanıdıgım bir arkadaş her ikimiz de beraber n95 ve 6600 telefonlarımza 7 days yukluyorduk herikidindede takır takır çaliştırdı ama nerden indirdigimizi hatırlamıyorum ama bi arştırırm sana bulabilrimiyim