huri$ Üye turkiye yee gitmeek evet cok istiyorum bunu bugunlerde tek dilegimm bu sevdiklerimi sarilmak istiyorum duy beni allahim
turkiye yee gitmeek evet cok istiyorum bunu bugunlerde tek dilegimm bu sevdiklerimi sarilmak istiyorum duy beni allahim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici hldtrkr' Alıntı: fenerbahçenin şampiyonlar ligini kazanması Genişletmek için tıkla ...
huri$ Üye Petite Fille' Alıntı: turkiye yee gitmeek evet cok istiyorum bunu bugunlerde tek dilegimm bu sevdiklerimi sarilmak istiyorum duy beni allahim Genişletmek için tıkla ... haaala ayni $eyi diliyorumm
Petite Fille' Alıntı: turkiye yee gitmeek evet cok istiyorum bunu bugunlerde tek dilegimm bu sevdiklerimi sarilmak istiyorum duy beni allahim Genişletmek için tıkla ... haaala ayni $eyi diliyorumm
passiv€ aggressiv€ Üye Berlin Boleyn' Alıntı: 50 yıl uyumak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... güzel bi dilek ben de Mmmm sewdiğim kişiyle mutlu olmak istiyorum
Berlin Boleyn' Alıntı: 50 yıl uyumak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... güzel bi dilek ben de Mmmm sewdiğim kişiyle mutlu olmak istiyorum
huri$ Üye melek yaa hergun karin agrisi kizim madem hastanede calisiyon doktorun birne desene be once melegin agrisi gecsin
melek yaa hergun karin agrisi kizim madem hastanede calisiyon doktorun birne desene be once melegin agrisi gecsin
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Petite Fille' Alıntı: melek yaa hergun karin agrisi kizim madem hastanede calisiyon doktorun birne desene be once melegin agrisi gecsin Genişletmek için tıkla ... Senii Seviyorum Demeyi İstiyorum
Petite Fille' Alıntı: melek yaa hergun karin agrisi kizim madem hastanede calisiyon doktorun birne desene be once melegin agrisi gecsin Genişletmek için tıkla ... Senii Seviyorum Demeyi İstiyorum
huri$ Üye ™ мγdяєaм;1834302' Alıntı: Senii Seviyorum Demeyi İstiyorum Genişletmek için tıkla ... bende seni canim
™ мγdяєaм;1834302' Alıntı: Senii Seviyorum Demeyi İstiyorum Genişletmek için tıkla ... bende seni canim
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Mustafa Furkan' Alıntı: Allah üsttekine akıl versin diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Mustafayı Dövmek İstiyorum
Mustafa Furkan' Alıntı: Allah üsttekine akıl versin diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Mustafayı Dövmek İstiyorum