acarbay Üye üstteki üyenin,arkadası için dilediği dileğin uzak olmadığını bilmesini...(biraz karışık bi cümle oldu ama)
üstteki üyenin,arkadası için dilediği dileğin uzak olmadığını bilmesini...(biraz karışık bi cümle oldu ama)
Esendağlı Üye ™ мγdяєaм;1700541' Alıntı: Evett Biraz Anlamakta Zorluk Cekdım Amaa Olsun İyileşmek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun rahatsızmısın?ozaman bende senin iyileşmeni istiyorum.
™ мγdяєaм;1700541' Alıntı: Evett Biraz Anlamakta Zorluk Cekdım Amaa Olsun İyileşmek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun rahatsızmısın?ozaman bende senin iyileşmeni istiyorum.
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi mapavri' Alıntı: Geçmiş olsun rahatsızmısın?ozaman bende senin iyileşmeni istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Evet Herkes İyi Olsun İstiyorum
mapavri' Alıntı: Geçmiş olsun rahatsızmısın?ozaman bende senin iyileşmeni istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Evet Herkes İyi Olsun İstiyorum
huri$ Üye turkiyede olmak isitiyoruuum annemin sobasinin basinda isinmak uzerinde kestane pi$irmek ama $imdi istiyorum bunu mumkunmu acaba
turkiyede olmak isitiyoruuum annemin sobasinin basinda isinmak uzerinde kestane pi$irmek ama $imdi istiyorum bunu mumkunmu acaba