kol@j Üye Tuba_erva' Alıntı: dayımn kızı evlenıyo heyoo.d bı dugun daha cıktı lanet oley.dd Genişletmek için tıkla ... lanet okuma bacım... sıra sana da gelir elbet
Tuba_erva' Alıntı: dayımn kızı evlenıyo heyoo.d bı dugun daha cıktı lanet oley.dd Genişletmek için tıkla ... lanet okuma bacım... sıra sana da gelir elbet
kol@j Üye Tuba_erva' Alıntı: dugunlerı sevmıyorum ondan Genişletmek için tıkla ... doğru iki kişi başını yaktı diye davul zurnayla ilan etmenin ne alemi var değil mi? ama üretim bandına bağlamışlar gibi hepimizi... o tezgahtan geçiriyorlar... sevmiyorum diye ofalamak yerine tadını çıkarıp ohlamak daha iyi bence...
Tuba_erva' Alıntı: dugunlerı sevmıyorum ondan Genişletmek için tıkla ... doğru iki kişi başını yaktı diye davul zurnayla ilan etmenin ne alemi var değil mi? ama üretim bandına bağlamışlar gibi hepimizi... o tezgahtan geçiriyorlar... sevmiyorum diye ofalamak yerine tadını çıkarıp ohlamak daha iyi bence...
bilmemunuttum Üye kol@j' Alıntı: doğru iki kişi başını yaktı diye davul zurnayla ilan etmenin ne alemi var değil mi? ama üretim bandına bağlamışlar gibi hepimizi... o tezgahtan geçiriyorlar... sevmiyorum diye ofalamak yerine tadını çıkarıp ohlamak daha iyi bence... Genişletmek için tıkla ... saçmalıyosunuz bence
kol@j' Alıntı: doğru iki kişi başını yaktı diye davul zurnayla ilan etmenin ne alemi var değil mi? ama üretim bandına bağlamışlar gibi hepimizi... o tezgahtan geçiriyorlar... sevmiyorum diye ofalamak yerine tadını çıkarıp ohlamak daha iyi bence... Genişletmek için tıkla ... saçmalıyosunuz bence
buketcik Üye karşımda duran ağacın en tepesine çıkıp oradan aşağıya bişiler atmak isterdim. valla çok içimden geldi yaa.
karşımda duran ağacın en tepesine çıkıp oradan aşağıya bişiler atmak isterdim. valla çok içimden geldi yaa.
Xilence Kapalı Hesap Şimdi İstanbuldan Çok Uzaga Gitmek İsterdim , yanında da Necmi abi , hakan abi ve Revo olsun isterdim , 4 Kişi
Şimdi İstanbuldan Çok Uzaga Gitmek İsterdim , yanında da Necmi abi , hakan abi ve Revo olsun isterdim , 4 Kişi