Dikkatli Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Dikkatli Olun
Arkadaşlar ben 4.0.1 i ilk jbleyen Türklerden biriyim ister inanın ister inanmayın neyse konuyu uzatmıyacam ios4ü jb lediğiniz zaman ki arkadaşımız nasıl jblenceğini paylaşmış çalışmayan bazı uygulamalar var bunların çalışmama sebebi ios4le uyumlu olmaması size ben bu uygulamaların keşfettiklerimi söyliyeceğim sizde ekleme yapabilirsiniz...

1) Mywi
2) İblacklist
3) iBluenova
4) Mobilelog
5) Mxtube
6) Cyntact
7) Wınterboad (Benim telefonumda çalışıyor fakat 3glerde çalışmıyormuş)
8) Iprotect ( yarım çalışıyor )

Şimdilik bulabildiklerim bu kadar çalıştırabilen veya soru sormayan isteyenler için hazırım

Tepkiler: beko45
hepsinin teker teker ios.4.0 güncellemeleri çıkıyor yavaş yavaş güncellemeleri takip edersen onlarda çalışır ama dediğin doğru heniz tüm app lar ios 4 uyumlu değil

rapege

Üye
    Konu Sahibi
ve bu arada eğer burada yazdığım programları ios4ü destkelemeye başlamadan önce yüklemeye çalışırsanız telefonunuz safe moda geçebilir safemoddan çıkmak için restarta basın olmuyorsa oka basın son yüklediğiniz programı silip restarta basın olmuyorsa sbsettings ile çıkın oda olmuyorsa reset

beko45

Üye

Fulia

Üye
ben cydia aracılığıyla MyWi 4.0 indirdim ana trial diyo bunu nasıl yapabilirim biliyormusunuz?

İblacklist ve iBluenova bu iki programı uzun süre önce kullanmaya çalıştım bir türlü olmamıştı bende diyorum neden,dosttum çok teşekkür ederim ee peki bu iki programa alternatif başka tavsiyelerin varmı (tel ip4 jbli 4.1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...