Bahadir_fb Üye Konu Sahibi dark3434' Alıntı: teşekkür ederim yaptım.dikkate aldılar. Genişletmek için tıkla ...
STaT!C Üye Merhaba, resimde premium görünüyor ama eklentideki dosya normal sürüm. Sanırım yanlış yüklediniz. Düzeltebilir misiniz?
Merhaba, resimde premium görünüyor ama eklentideki dosya normal sürüm. Sanırım yanlış yüklediniz. Düzeltebilir misiniz?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: Merhaba, resimde premium görünüyor ama eklentideki dosya normal sürüm. Sanırım yanlış yüklediniz. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Dosyayı deneyip ben yükledim, dosyada sorun yok.
STaT!C' Alıntı: Merhaba, resimde premium görünüyor ama eklentideki dosya normal sürüm. Sanırım yanlış yüklediniz. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Dosyayı deneyip ben yükledim, dosyada sorun yok.
STaT!C Üye Bahadir_fb' Alıntı: Dosyayı deneyip ben yükledim, dosyada sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı.
Bahadir_fb' Alıntı: Dosyayı deneyip ben yükledim, dosyada sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı. Genişletmek için tıkla ... Konudaki on izlemeler benim telefonumdan. Senin için tekrar indirip deniyecem.
STaT!C' Alıntı: Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı. Genişletmek için tıkla ... Konudaki on izlemeler benim telefonumdan. Senin için tekrar indirip deniyecem.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı. Genişletmek için tıkla ... Dostum luky patcher yukle, saat uygulamasını aç ve premium yazan yere tıkla ögeyi ücretsiz alın diye soracak evet tıkla. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
STaT!C' Alıntı: Hayret birşey dosyayı iki kez indirip kurdum yine premium özellikler açılmadı. Genişletmek için tıkla ... Dostum luky patcher yukle, saat uygulamasını aç ve premium yazan yere tıkla ögeyi ücretsiz alın diye soracak evet tıkla. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
STaT!C Üye smh60' Alıntı: Bende de normal sürüm gözüküyor internette araştırmıştım baya bulamadım Genişletmek için tıkla ... En yeni v3.4 ün premiumu var onda da hava durumu yok maalesef.
smh60' Alıntı: Bende de normal sürüm gözüküyor internette araştırmıştım baya bulamadım Genişletmek için tıkla ... En yeni v3.4 ün premiumu var onda da hava durumu yok maalesef.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: En yeni v3.4 ün premiumu var onda da hava durumu yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibi bir deneyin bakalım. Aslında daha once kullandım full diye hatırlıyorum degilmis
STaT!C' Alıntı: En yeni v3.4 ün premiumu var onda da hava durumu yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibi bir deneyin bakalım. Aslında daha once kullandım full diye hatırlıyorum degilmis
STaT!C Üye Allah razı olsun yol gösterdin şimdi oldu acaba kurulmuş şeklini apk yedekleme programıyla paketleyip koysanız başka cihazlarda çalışır mı ki ? Bahadir_fb' Alıntı: Dedigim gibi bir deneyin bakalım. Aslında daha once kullandım fu ll diye hatırlıyorum degilmis Genişletmek için tıkla ...
Allah razı olsun yol gösterdin şimdi oldu acaba kurulmuş şeklini apk yedekleme programıyla paketleyip koysanız başka cihazlarda çalışır mı ki ? Bahadir_fb' Alıntı: Dedigim gibi bir deneyin bakalım. Aslında daha once kullandım fu ll diye hatırlıyorum degilmis Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: Allah razı olsun yol gösterdin şimdi oldu acaba kurulmuş şeklini apk yedekleme programıyla paketleyip koysanız başka cihazlarda çalışır mı ki ? Genişletmek için tıkla ... Onun için izlenen yol başka yani dedigin sekilde olmuyor. Zaten dedigim gibi root olmadanda full oluyorsa sorun yok
STaT!C' Alıntı: Allah razı olsun yol gösterdin şimdi oldu acaba kurulmuş şeklini apk yedekleme programıyla paketleyip koysanız başka cihazlarda çalışır mı ki ? Genişletmek için tıkla ... Onun için izlenen yol başka yani dedigin sekilde olmuyor. Zaten dedigim gibi root olmadanda full oluyorsa sorun yok
STaT!C Üye Bahadir_fb' Alıntı: Onun için izlenen yol başka yani dedigin sekilde olmuyor. Zaten dedigim gibi root olmadanda fu ll oluyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla ... Aynen cihaz rootsuzdu uploaded sitesinden indirmesi zor yalnız farklı bir siteye yükleseydiniz keşke lucky patcher`ı. Tekrar teşekkürler, iyi geceler.
Bahadir_fb' Alıntı: Onun için izlenen yol başka yani dedigin sekilde olmuyor. Zaten dedigim gibi root olmadanda fu ll oluyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla ... Aynen cihaz rootsuzdu uploaded sitesinden indirmesi zor yalnız farklı bir siteye yükleseydiniz keşke lucky patcher`ı. Tekrar teşekkürler, iyi geceler.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi STaT!C' Alıntı: Aynen cihaz rootsuzdu uploaded sitesinden indirmesi zor yalnız farklı bir siteye yükleseydiniz keşke lucky patcher`ı. Tekrar teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Evet oradan telefondan hic inmiyor zaten bu yuzden tusfiles linki koyuyorum ondada reklam cıkıyormuş yine begenmiyorlar Sorun yaşadıgınız linklerde belirtin yardımcı olurum. Luky içinde guncel surum var onu eklerim birazdan.
STaT!C' Alıntı: Aynen cihaz rootsuzdu uploaded sitesinden indirmesi zor yalnız farklı bir siteye yükleseydiniz keşke lucky patcher`ı. Tekrar teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Evet oradan telefondan hic inmiyor zaten bu yuzden tusfiles linki koyuyorum ondada reklam cıkıyormuş yine begenmiyorlar Sorun yaşadıgınız linklerde belirtin yardımcı olurum. Luky içinde guncel surum var onu eklerim birazdan.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi sterlin5038' Alıntı: Tesekkurler Kardesim olmuyor premiuma basiyorum google play satin alma geliyor Genişletmek için tıkla ... Üstteki yorumlarda nasil tam sürüm yapılacağını açıklamışım.
sterlin5038' Alıntı: Tesekkurler Kardesim olmuyor premiuma basiyorum google play satin alma geliyor Genişletmek için tıkla ... Üstteki yorumlarda nasil tam sürüm yapılacağını açıklamışım.