Diavlo yazı fontu %100 uyumludur !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Diavlo yazı fontu %100 uyumludur !
Arkadaşlar kendi kullandığım fontu sizlerle paylaşmak istedim %100 uyumludur

Bi teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar

Ekli dosyalar

Tepkiler: zeynep2009, ali.oren, By_Casparov ve 5 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

'Patron

Üye
İndiriyorum Bakalım Bi deneyelim

----------Eklendi @ 21:04:57 ---------- Yazıldı @ 21:04:15 ----------

Bu arada fontun adı Diablo olmasın?

----------Eklendi @ 21:20:20 ---------- Yazıldı @ 21:04:57 ----------

Ee indirdik napcaz şimdi ?

Tepkiler: PureFood

PureFood

Üye

Telefonu depolama modunda bağla, Bilgisayardan telefonun içini aç, Resource klasöründe Fonts klasörünün içine o dosyaları yapıştır. Fonts klasörü yoksa kendin aç, sonra da telefonu kapat aç

Aynen Diablo'dur klavye sürçmesi olmuş

Teşekkürler bende deniyorum.
Resim hakkında biraz daha fikir sahibi ol diye resim çektim belki memnun kalırsın ;

Tepkiler: 'Patron

'Patron

Üye
Sağolasın Harbi Güzel Görünüyo Deniyorum şimdi. Buarada senın tema ne iconlar çok iyi ?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ired kendi paylaştığım bi konu var temayla ilgili bakabilirsiniz

----------Eklendi @ 23:34:25 ---------- Yazıldı @ 23:32:54 ----------

PureFood

Üye

Sağolasın Harbi Güzel Görünüyo Deniyorum şimdi. Buarada senın tema ne iconlar çok iyi ?

Rica ederim. Ancak fontta bi sorun var dikkat ettin mi. Açılışta PIN kodu ve Kilit kodu isterken bazı rakamlar iptal olmuş. Çıkmıyor. Fontu kaldırmasaydım resim çekerdim. Aynı şey telefon kitlendiğinde kilit kodu isterken de öyle. Denedin mi ? Ayrıca Flip Font diye bi uygulama var içinde 37 tane yazı tipi var. Bende onu deniycem şimdi kaynıyo yazı tipleri Tavsiye ederim.

'Patron

Üye
bende pinle kilit kodu kapalı flip fontu dun gordum guzel gibi gerçekten. ben buldum bı hata saat te alarm ayarlarken numaralar sola doğru kaymış böyle bak istersen. ama okadar onemlı değil. ben dunden beri kullanıyorum guzel valla buarada sıkılırsak font klasorunu sılsek yeterlı olur dimi?

PureFood

Üye

Hmm o zaman sorun yok bende kilitle PIN var Valla FlipFont kurdum ama kullanmadım daha N8'inkini kurdum çok hoşuma gitti.
Diğer tekli yazı tipleri içinse aynen telefonu yine bağla depolama da fonts klasörüni sil sonra telefonu aç kapat düzeliyor

'Patron

Üye
Tamamdır sağol

PureFood

Üye
Rica ederim

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ben sorunsuz kullanıyorum

Del Rey

Üye
Teşekkürler Yalnız başlıkta hatan var. Font zaten yazı tipi demektir. Başlık Yazı yazı tipi gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...