Diary - MyLOC - RingingUpToAge - SecretMessage - Pishti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecel54

Üye

son 2 sini duymuyorum annem 52 yaşında 50 ve üstünü duydu ayrıca uygulamada frekanslar arasında geçiş yaparken sorun çıkabiliyor. Mesela 15ten 18 e geçtim duyamadım fakat uygulamayı yeniden açıp ilk 18khz yi açarsam duyuyorum. Bazende 21 ve 22 khz ler durmuyor ve fatklı frekanslarda sesler çıkartabiliyor

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler yorumunuz için. Bu benim kodlarım ile ilgili bir sorun değil sanırım. Çok denedim hep aynı şey oldu. Sanırım cihazın donanımı ile ilgili. Aynı sorunu ben de yaşıyorum telefonumda ve store'da yazdım bunu böyle bir sorun olabiliyor diye. Ancak zil sesiyken o sorunla karşılaşmadım.

Benden kaynaklı olmadığını şöyle açıklayabilirim.

Bir SoundEffectInstance'ım var adı khz18I ve siz çalıştır butonuna her bastığınızda aynı kod çalışıyor. khz18I.Play() Bu kodun tutarsızlık yapma ihtimali yok. Ancak yanlış düşünüyor olabilirim. Bunu araştıracağım. Tekrar söylüyorum büyük ihtimal donanım kaynaklı bir şey bu. Frekanslar geçişleri arasındaki fark büyük olduğu için büyük ihtimal bu sorun.

ecel54

Üye

peki ben en sondakileri duymuyorum fakat diğerleri bir süre sonra durup plau butonu çıkarken 21 ve 22 de play butonu çıkmıyor. Sesi duymadığım içinde gerçekte durup durmadığını anlamıyorum

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

peki ben en sondakileri duymuyorum fakat diğerleri bir süre sonra durup plau butonu çıkarken 21 ve 22 de play butonu çıkmıyor. Sesi duymadığım içinde gerçekte durup durmadığını anlamıyorum

Sesleri dinledikten sonra "Pause" butonunu kullanarak durdurmanız daha sağlıklı bir yöntem olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...