Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi diablos ve ben kapışıcaz kim yener.? arkadaşlar buluşmaya gelince diablos ve ben kapışıcaz kim yener sizce.?
DiaBLoS Admin Geldiler Ula az kaldı buluşmamıza dur benim çok sevdiğini bilmiyordum Abi açılan konuya bak ya çok güldüm walla
Geldiler Ula az kaldı buluşmamıza dur benim çok sevdiğini bilmiyordum Abi açılan konuya bak ya çok güldüm walla
elmyra Üye Hellboy®' Alıntı: Çocuk parkına döndü iyice ... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum nedir bu yaaa sapma sapan konular sacma sapan cevaplar iyice sasırdınız kendinizi
Hellboy®' Alıntı: Çocuk parkına döndü iyice ... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum nedir bu yaaa sapma sapan konular sacma sapan cevaplar iyice sasırdınız kendinizi
Salihyet Üye hiç biri yenemez. = Yenemezse iki taraf eşit demektir eşit kalırlar = eşit kalırsa ikiside yenememiş olur ztn şıklar kafamı karıştırdı..
hiç biri yenemez. = Yenemezse iki taraf eşit demektir eşit kalırlar = eşit kalırsa ikiside yenememiş olur ztn şıklar kafamı karıştırdı..