Kıng10 Üye Ali abimin 425. günü şafak 0 . ----------Eklendi @ 00:05:22 ---------- Yazıldı @ 00:00:24 ---------- kim kazandı ?
Ali abimin 425. günü şafak 0 . ----------Eklendi @ 00:05:22 ---------- Yazıldı @ 00:00:24 ---------- kim kazandı ?
ChavRash Emekli Yönetici 117 geçerli mesajıyla Jejep arkadaşımız konuya en çok mesaj yazan arkadaşımız olmuştur. Kendisini tebrik ederim azmi için. Ali'ye de sivil hayata hoş geldin diyeyim burdan. İyi forumlar.
117 geçerli mesajıyla Jejep arkadaşımız konuya en çok mesaj yazan arkadaşımız olmuştur. Kendisini tebrik ederim azmi için. Ali'ye de sivil hayata hoş geldin diyeyim burdan. İyi forumlar.
0sıfırcı Üye Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Bu güzel hort için teşekkürler Ama sanki epey geç olmadı mı sanki Adam 40 yaşına bastı (sözgelimi) @DiaBLoS abi 33-34 yaşlarında olabilir 32-37 yaş aralığı muhtemel Mesaj birleştirildi: 15 Tem 2026 Tekrardan hesapladım da 35 - 42 aralığı olabilir Son düzenleme: 15 Tem 2026
Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Bu güzel hort için teşekkürler Ama sanki epey geç olmadı mı sanki Adam 40 yaşına bastı (sözgelimi) @DiaBLoS abi 33-34 yaşlarında olabilir 32-37 yaş aralığı muhtemel Mesaj birleştirildi: 15 Tem 2026 Tekrardan hesapladım da 35 - 42 aralığı olabilir
PALA. Üye Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Ağa bunun şafağı patlayalı kaç milyon ışık yılı geçmiştir. Komutanlar emekli olmuştur.
Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Ağa bunun şafağı patlayalı kaç milyon ışık yılı geçmiştir. Komutanlar emekli olmuştur.
DiaBLoS Admin Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen rütbe ile ilgili söylüyorsun , teşekkür ediyorum .
Baydırman' Alıntı: Hayırlı teskereler Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen rütbe ile ilgili söylüyorsun , teşekkür ediyorum .
DiaBLoS Admin 0sıfırcı' Alıntı: Bu güzel hort için teşekkürler Ama sanki epey geç olmadı mı sanki Adam 40 yaşına bastı (sözgelimi) @DiaBLoS abi 33-34 yaşlarında olabilir 32-37 yaş aralığı muhtemel Mesaj birleştirildi: 15 Tem 2026 Tekrardan hesapladım da 35 - 42 aralığı olabilir Genişletmek için tıkla ... Yaş ile ilgili yorum yapmasam iyi olur. Moralimi bozmak istemiyorum . Şu kadarını söyleyebilirim ki , ikinci hesaplaman doğru diyebilirim .
0sıfırcı' Alıntı: Bu güzel hort için teşekkürler Ama sanki epey geç olmadı mı sanki Adam 40 yaşına bastı (sözgelimi) @DiaBLoS abi 33-34 yaşlarında olabilir 32-37 yaş aralığı muhtemel Mesaj birleştirildi: 15 Tem 2026 Tekrardan hesapladım da 35 - 42 aralığı olabilir Genişletmek için tıkla ... Yaş ile ilgili yorum yapmasam iyi olur. Moralimi bozmak istemiyorum . Şu kadarını söyleyebilirim ki , ikinci hesaplaman doğru diyebilirim .
DiaBLoS Admin PALA.' Alıntı: Ağa bunun şafağı patlayalı kaç milyon ışık yılı geçmiştir. Komutanlar emekli olmuştur. Genişletmek için tıkla ... Yok yok . O normal askerlikten bahsetmiyor bence... Rütbe atlaması oldu ya hani , onu kastediyor yüksek ihtimalle .
PALA.' Alıntı: Ağa bunun şafağı patlayalı kaç milyon ışık yılı geçmiştir. Komutanlar emekli olmuştur. Genişletmek için tıkla ... Yok yok . O normal askerlikten bahsetmiyor bence... Rütbe atlaması oldu ya hani , onu kastediyor yüksek ihtimalle .
PALA. Üye DiaBLoS' Alıntı: Yok yok . O normal askerlikten bahsetmiyor bence... Rütbe atlaması oldu ya hani , onu kastediyor yüksek ihtimalle . Genişletmek için tıkla ... Maxide bombayı kime attınız, kumandanım telefon geldi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS' Alıntı: Yok yok . O normal askerlikten bahsetmiyor bence... Rütbe atlaması oldu ya hani , onu kastediyor yüksek ihtimalle . Genişletmek için tıkla ... Maxide bombayı kime attınız, kumandanım telefon geldi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız