cukuleaks Üye Konu Sahibi gko98' Alıntı: biri nasil yukledigini soyleyebilir mi Genişletmek için tıkla ... En yakın zamanda ekleyeceğim. ama oyunda sorun yok çalıştıranlar var
gko98' Alıntı: biri nasil yukledigini soyleyebilir mi Genişletmek için tıkla ... En yakın zamanda ekleyeceğim. ama oyunda sorun yok çalıştıranlar var
Bruce Wayne Üye gko98' Alıntı: oyunu ap sini yukledim sonra acmak icin bastigimda beyaz ekran cikiyo tel: galaxy W Genişletmek için tıkla ... Oyun çalışıyor ben denedim.Beyaz ekran çıkınca 15-20 saniye kadar bekledikten sonra açılıyor.Yalnız ağır bir oyun,grafiklerede emek verilmiş.
gko98' Alıntı: oyunu ap sini yukledim sonra acmak icin bastigimda beyaz ekran cikiyo tel: galaxy W Genişletmek için tıkla ... Oyun çalışıyor ben denedim.Beyaz ekran çıkınca 15-20 saniye kadar bekledikten sonra açılıyor.Yalnız ağır bir oyun,grafiklerede emek verilmiş.
cukuleaks Üye Konu Sahibi Bruce Wayne' Alıntı: Oyun çalışıyor ben denedim.Beyaz ekran çıkınca 15-20 saniye kadar bekledikten sonra açılıyor.Yalnız ağır bir oyun,grafiklerede emek verilmiş. Genişletmek için tıkla ... Evet grafikler harbiden iyi
Bruce Wayne' Alıntı: Oyun çalışıyor ben denedim.Beyaz ekran çıkınca 15-20 saniye kadar bekledikten sonra açılıyor.Yalnız ağır bir oyun,grafiklerede emek verilmiş. Genişletmek için tıkla ... Evet grafikler harbiden iyi