Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

sonra zindana geri döndüm fareler le colayı sevmedi

kara kara düşünmeye dalmıştım. İçimden " Ne bu hep zindan hep zindan bana aksiyon , heyecan lazım " diye söyleniyorudum , ve o ara bir yudum daha kolamdan aldım. Daha sonra bi ses duydum ve yavaşca arkama döndüm...

kiiiiiiii bir de ne göreyim !!

Karayel markası

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi

dedim ve gittim camdan atladım NOT: PARDON BU ARALAR HEP CAMDAN ATLIYORUM DA NEDENSE ÖYLE DİYOM

nazlican

Üye
hay atlamaz olaydım meğerse 10.kattaymışım

10. kat az dedim ve yere 4 ayağımın üstüne düştüm ve sonra da aniden kurda dönüştüm ve OUOUUUOOOOOOO YARIN ŞAFAK VAKTİ PART 2 VİZYONDAAAAAAA diye bağırdım sonra da ormanda bir ceylan gördüm. hemen...

10. Kattan Atlarken bir alt komsumuzun balkonuna serdiği battaniyeye sarılarak düştüm ama o sırada alttan geçen bir adamın üzerine düştüm sonra üzerine düştüğüm adam da dengesini kaybetti adamın elinde de bıçak vardı o sırada adam dengesini kaybedip düşerken arkadan gelen bir çocuğa girdi bıçağı. Ve o çocuk kanlar içinde yerde kaldı o sırada ambulans bekliyorduk ama ambulans hızlı bir şekilde gelirken yanınızdaki benzin istasyonuna girdi ve çok büyük bir patlama oldu ve bizi zindana attılar.

nazlican

Üye
zindanda arkadaşlarım ziyarete geldi bana cigara getrmişlerdi vefalı dostlarmış.. sıra geldi burdan kurtulmaya hemen plan yapmam lazım

nazlican

Üye
furkan kendine gel ne ceylanı diye bağrmaya başladım

sonra sinemaya geç kaldığımı fark ettim ve şafak vakti part 2 izlemeye gittim

Meğersen üzerime gelen ceylan değilmiş dinozormuş

lan devam etsenize benimkine neyse tekrar yazıom sonra sinemaya geç kaldığımı fark ettim ve şafak vakti part 2 izlemeye gittim

nazlican

Üye
dinazoru bıraktım çocuklara geldim kim koydu bu çocukları buraya çekin kenara