zaza Üye somurtukk' Alıntı: bu korkuyla güzin ablaya mektu yazdım. sevgili güzin abla.. Genişletmek için tıkla ... Ben 22 yaşında sığır bir erkeğim. Evden kaçtım
somurtukk' Alıntı: bu korkuyla güzin ablaya mektu yazdım. sevgili güzin abla.. Genişletmek için tıkla ... Ben 22 yaşında sığır bir erkeğim. Evden kaçtım
zombaka Üye sık kafana kurtul en azından cesetin bulunur ama öldükten sonra bulunsa ne olur bulunmasa ne olur
SkyLaBTR Üye Gözümü açtığımda hastanenin önündeydim ve sol üst köşede hatırlayamadığım yazılar yazıyordu. 100 dolarım gitmişti ve soldaki ambulansı çaldım
Gözümü açtığımda hastanenin önündeydim ve sol üst köşede hatırlayamadığım yazılar yazıyordu. 100 dolarım gitmişti ve soldaki ambulansı çaldım
zombaka Üye ve nerdeyse 500 canlı olduğumu öğrendim çünkü en az 50 defa hastanede yattım ve adminlerin yada kim ilgileniyosa forumun saatini düzeltmediklerini öğrendim
ve nerdeyse 500 canlı olduğumu öğrendim çünkü en az 50 defa hastanede yattım ve adminlerin yada kim ilgileniyosa forumun saatini düzeltmediklerini öğrendim