Kiziltilki1 Üye Bu zindan aslında dunyanın ta kendisi olduğunu anladım ve parmaklıklar metrixteki gibi silindi. Kendimi beyaz sarayda obama olarak buldum ve ulkenin meseleleri hakkında toplantı yapılacaktı. Beni bekliyorlardı. Odaya girdim...
Bu zindan aslında dunyanın ta kendisi olduğunu anladım ve parmaklıklar metrixteki gibi silindi. Kendimi beyaz sarayda obama olarak buldum ve ulkenin meseleleri hakkında toplantı yapılacaktı. Beni bekliyorlardı. Odaya girdim...
cukuleaks Üye Kaplan " hela vela velvela " diye olay mahalinden uzaklastı. Ben ise übüjürüb inna rızgına diyerek kaplanın kaçışını seyrettim...
Kaplan " hela vela velvela " diye olay mahalinden uzaklastı. Ben ise übüjürüb inna rızgına diyerek kaplanın kaçışını seyrettim...
BrainHacker Üye Daha sonra arhamdan yine o kaplanın şözleri.Bir an şaşırmıştım.Kaplan o kadar hızlıydı ki dünyanın etrafında dönüp tekrar aynı bölgeye gelmişti
Daha sonra arhamdan yine o kaplanın şözleri.Bir an şaşırmıştım.Kaplan o kadar hızlıydı ki dünyanın etrafında dönüp tekrar aynı bölgeye gelmişti