Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Mobilator

Emekli Yönetici
barcelonaya oynamaya gittim. ama benden messiye 10 bacakarası çalım atmamı istediler. geçtim messinin karşısına.

Messi bana baktı ben messiye. Sonra aklıma birşey geldi ve o malum el hareketi olan "muck" hareketini yaptım. Messi heyecandan "Yapma lan , etme lan " demeye başladı onun açığını artık bulmuştum

20 tane bacak arası çalım yapmıştım , messiyi başka takıma kovup beni aldılar

Artık barcelonada oynamaya basladım. Kızlardan buyuk ilgi goruyordum. Bir mactan sonra adı andriyana olan bir kızla tanıstım ve

Yatağa sığmadık ve ona bir tekme atıp sen yerde yat dedim. O da kabul edip yerde yattı.

O an babam gurultuye uyanıp geldi
"yakaladum suc aletleri bir adet rus karisi ve 1 adet tv"

Otelde babama senin ne işin var burda diye sordum. Oda

cevap veremedi tabi , aramızda kalsın bu olay dedi . Bende ...

"hiic sadece 1 gün kafamı dinlicektim dedi" babab otel odasına geri dondu.Ben tabi annemi aldatmasina cok kizdim,onu anneme diyecektim

Annem beni bu halde gormemeliydi. Cunku once benden korkar sonra sana ne oldu boyle diye bende unlu turk doktorlarına guvenim tamdı ve ameliyatla fazlalıklardan kurtuldum. Ameliyat basalılı gecti ve normale dondum. Annemin yanına gittim.

ismail

Üye
ve yaptığı su böreğinden yedim biraz sonra..

Karnıyarık tatlı olarakta kazandibi yaptı. Yemeği yedim. Ameliyat sonrası futbol hayatım bitmisti ama annem icin buna değerdi.

Ancak yine kurt gibi actım.işte o an 3 tane midem olduğunu anladım