Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

sonra denize gittik. Deniz süper görünüyordu. LAN dedim kendime. Deniz ne de güzel şimdi.bu denizden ne çıkarsa yerim.
Der demez denizden ajdar çıkageldi.....

At çıksa onu da yerim dedim bi baktım...

ajdar beyaz atın üstünde 4 nala geliyor

Mobilator

Emekli Yönetici
Atda gandalfın 2. filmdeki beyaz atıydı.

MrTech

Üye
Ajdar Ajdaaar Diye Bagırmaya Baslamıstı Ve...

hızla gelen ok bir anda şahdamarına saplandı oracıkta yere yığıldı ambulansı arasam kurtulurdu. aramasam biz kurtulurduk önümde zor bir seçim vardı bir insanın hayatınımı kurtarmalıydım yoksa bir ulusun geleceğinimi ...

tarxhn

Üye
birden atın ayagının altında, nalının sol kısmına dogru bir deniz kestanesi batmıştı..

bende tv yi aradım . teevizyoncular geldi ve türkiyeye bu mutlu haberi verdiler . Kutlamalar başladı

bende tv yi aradım . teevizyoncular geldi ve türkiyeye bu mutlu haberi verdiler . Kutlamalar başladı
40 gün 40 gece kutlamalar yapıldı. artık ajdar yoktu . pişmanmmıydım, üzülmüşmüydüm,vicdanım rahat mıydı bu soruları aramak üzere uzuuuun bir yolculuğa çıkmaya karar verdim

tarxhn

Üye
ama biliyordum ilerde gine ajdar konusunun açılacagını çünkü onun aşkıyla yanıp tutan biri sürekli ajdarı hortlatacaktı

hortlak adam heryede karşıma çıkacaktı ama yapacak bişi yoktu bende güney kutbuna gittim

ama giderken kaza geçirdim.sağolsun penguenler beni evlerine aldılar.

PME 4L

Üye
Güney kutbunda yasama ayak uydurdu m ne güzel yaşıyorum taki ajdarın ölmedığını yer altında gizli bir yer altı sığınagında kendi ordusunu ve ordusu için hazırladığını...

rüyamda gördüm ama geçti tabi . Bi tane penguenle evlendim çok mutluyduk ...

sonra penguen beni kutup ayisiyla aldatti bende bir fokla cikmaya basladim

katil balinalar aşkımızı bozmaya çalışıyordu ama ...

PME 4L

Üye
Hiçbir güç bizi ayıramazdı artık

birgun askim olan fok baliginida alip uzaklara gitmeye karar verdim