MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: oda dedi ne ne la Genişletmek için tıkla ... Polat kadavracıyım dedi bizde one la dedik
MasteLaa' Alıntı: oda dedi ne ne la Genişletmek için tıkla ... Polat kadavracıyım dedi bizde one la dedik
MasteLaa Üye tarxhn' Alıntı: bu konuda sulanmaya başladı mı ne diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Arada sulanıyor böyle kuzum ama Allah Razı olsun bazı arkadaşlar suya ekmeği batırıyor eskiye dönüyor konu inşallah olur bir yerden giriş yapmak lazım Sonra mahalleye gittim eski arkadaşları görmeye
tarxhn' Alıntı: bu konuda sulanmaya başladı mı ne diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Arada sulanıyor böyle kuzum ama Allah Razı olsun bazı arkadaşlar suya ekmeği batırıyor eskiye dönüyor konu inşallah olur bir yerden giriş yapmak lazım Sonra mahalleye gittim eski arkadaşları görmeye
tarxhn Üye bir ne göreyim sulandımı çorba bir kere bir daha tadı olmuyor. bunu duyan arkadaslar başladı etrafımda dolanmaya
bir ne göreyim sulandımı çorba bir kere bir daha tadı olmuyor. bunu duyan arkadaslar başladı etrafımda dolanmaya
semihguney Üye yaptığımız çorbalar garip etkilerini gösteriyordu ,insanlar kafa tokuşturmaya başladılar . Kafası patlayana kadar tokuş ediyorlardi çok kötüydü
yaptığımız çorbalar garip etkilerini gösteriyordu ,insanlar kafa tokuşturmaya başladılar . Kafası patlayana kadar tokuş ediyorlardi çok kötüydü
tarxhn Üye bir yandan bisküvid yiyorlar bir yandan 30.uncu yıl işin işlemler yapıp sacma sapan corba tarifleri uyduruyorlardı
bir yandan bisküvid yiyorlar bir yandan 30.uncu yıl işin işlemler yapıp sacma sapan corba tarifleri uyduruyorlardı
Style72 Üye bi baktım domatesi atan ajdar . Çok şaşırdım. Daha önce ajdarı ölü olarak tuvalette bulmuş ben, behzat ç, polat ve memati ile birlikte gömmüştük. Korkudan tir tir titredim. Sonra anladım ki
bi baktım domatesi atan ajdar . Çok şaşırdım. Daha önce ajdarı ölü olarak tuvalette bulmuş ben, behzat ç, polat ve memati ile birlikte gömmüştük. Korkudan tir tir titredim. Sonra anladım ki