otostopçu Üye diğer kapıdanda pitbull çıktı ve JLO i alıp kaçırdı ve ben le kız gene yapa yalnız kaldık
MasteLaa Üye Bende kendi kendime olsun başka annemi yok o gider başkası gelir diyerekten sürdüm bizim mahalleye bir de ne göreyim
Bende kendi kendime olsun başka annemi yok o gider başkası gelir diyerekten sürdüm bizim mahalleye bir de ne göreyim
Heroata Üye Allahtan arabanın tekerlekleri yarış bisikleti tekeri kadar ince ve pürüzsüz sıyıra sıyıra kuruldum
otostopçu Üye ordan yırttım ve gidebildiğim kadar uzaklara sürdüm benzinim bittiğinde bolu tünelinin ortasındaydım
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Suriye sınırını geçmişim meğerse Heroata' Alıntı: Allahtan arabanın tekerlekleri yarış bisikleti tekeri kadar ince ve pürüzsüz sıyıra sıyıra kuruldum Genişletmek için tıkla ...
Suriye sınırını geçmişim meğerse Heroata' Alıntı: Allahtan arabanın tekerlekleri yarış bisikleti tekeri kadar ince ve pürüzsüz sıyıra sıyıra kuruldum Genişletmek için tıkla ...
Heroata Üye Rambo_FT' Alıntı: 80 günde devri alem yapmışım Genişletmek için tıkla ... (koptum!!! :Kop3: ) nalet olsun bu da rüyamış - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: 80 günde devri alem yapmışım Genişletmek için tıkla ... (koptum!!! ) nalet olsun bu da rüyamış
Rambo_FT' Alıntı: 80 günde devri alem yapmışım Genişletmek için tıkla ... (koptum!!! :Kop3: ) nalet olsun bu da rüyamış - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: 80 günde devri alem yapmışım Genişletmek için tıkla ... (koptum!!! ) nalet olsun bu da rüyamış