Mr.FSK Üye Kızı yatağa attıktan sonra işleri bitince bu 3lü kızı parçalayarak enerjon yerine kullandılar
Mr.FSK Üye TeknoÖmer' Alıntı: Ve o ara bir kız By FSK'nın aklını çeldi ve güçlerini kendine aldı. Genişletmek için tıkla ... Ben hiç bir zaman aşık olmadım ,, olmam da hikayede de böyle gerçekte de .... :/
TeknoÖmer' Alıntı: Ve o ara bir kız By FSK'nın aklını çeldi ve güçlerini kendine aldı. Genişletmek için tıkla ... Ben hiç bir zaman aşık olmadım ,, olmam da hikayede de böyle gerçekte de .... :/
TeknoÖmer Üye By FSK' Alıntı: Ben hiç bir zaman aşık olmadım ,, olmam da hikayede de böyle gerçekte de .... :/ Genişletmek için tıkla ... Aşık olmadın ki zaten senin kafanı çeldi. By FSK' Alıntı: Kızı yatağa attıktan sonra işleri bitince bu 3lü kızı parçalayarak enerjon yerine kullandılar Genişletmek için tıkla ... Diye düşündü By FSK ama bunların hiçbiri olmamıştı.
By FSK' Alıntı: Ben hiç bir zaman aşık olmadım ,, olmam da hikayede de böyle gerçekte de .... :/ Genişletmek için tıkla ... Aşık olmadın ki zaten senin kafanı çeldi. By FSK' Alıntı: Kızı yatağa attıktan sonra işleri bitince bu 3lü kızı parçalayarak enerjon yerine kullandılar Genişletmek için tıkla ... Diye düşündü By FSK ama bunların hiçbiri olmamıştı.
Mr.FSK Üye TeknoÖmer' Alıntı: Aşık olmadın ki zaten senin kafanı çeldi. Genişletmek için tıkla ... Çelemez çünkü kadınlardan uzak dururum sıkıntı yok :/
TeknoÖmer' Alıntı: Aşık olmadın ki zaten senin kafanı çeldi. Genişletmek için tıkla ... Çelemez çünkü kadınlardan uzak dururum sıkıntı yok :/
TeknoÖmer Üye By FSK' Alıntı: Çelemez çünkü kadınlardan uzak dururum sıkıntı yok :/ Genişletmek için tıkla ... Diyordu, ama olmuştu ne yazık ki.
By FSK' Alıntı: Çelemez çünkü kadınlardan uzak dururum sıkıntı yok :/ Genişletmek için tıkla ... Diyordu, ama olmuştu ne yazık ki.
TeknoÖmer Üye By FSK' Alıntı: neyse beyler siz uydurun ayıptır söylemesi acıktım atıştıriim biraz Hikaye baya acıktırdı Genişletmek için tıkla ... (Afiyet olsun.) Dedi birisi
By FSK' Alıntı: neyse beyler siz uydurun ayıptır söylemesi acıktım atıştıriim biraz Hikaye baya acıktırdı Genişletmek için tıkla ... (Afiyet olsun.) Dedi birisi