ugur1000 Üye achambo' Alıntı: tam ona vuracaktım ki beni rendelemek için üstüme gelmeye başladı Genişletmek için tıkla ... sopayı rendesine vurdum ve rende yere düştü (çok saçma oldu )
achambo' Alıntı: tam ona vuracaktım ki beni rendelemek için üstüme gelmeye başladı Genişletmek için tıkla ... sopayı rendesine vurdum ve rende yere düştü (çok saçma oldu )
esokmen Üye ugur1000' Alıntı: sopayı rendesine vurdum ve rende yere düştü (çok saçma oldu ) Genişletmek için tıkla ... Rendeyi alip sopaya taktim artik rendeli sopali bir iinsandim
ugur1000' Alıntı: sopayı rendesine vurdum ve rende yere düştü (çok saçma oldu ) Genişletmek için tıkla ... Rendeyi alip sopaya taktim artik rendeli sopali bir iinsandim
ugur1000 Üye efeyılmaz' Alıntı: Rendeyi alip sopaya taktim artik rendeli sopali bir iinsandim Genişletmek için tıkla ... o sopayla adama bi vurdum bi rendeledim bi vurdum bi rendeledim
efeyılmaz' Alıntı: Rendeyi alip sopaya taktim artik rendeli sopali bir iinsandim Genişletmek için tıkla ... o sopayla adama bi vurdum bi rendeledim bi vurdum bi rendeledim
mesutgaga Üye ugur1000' Alıntı: o sopayla adama bi vurdum bi rendeledim bi vurdum bi rendeledim Genişletmek için tıkla ... adam kıyma oldu sonra karısı gelip beni süzdü....
ugur1000' Alıntı: o sopayla adama bi vurdum bi rendeledim bi vurdum bi rendeledim Genişletmek için tıkla ... adam kıyma oldu sonra karısı gelip beni süzdü....
ugur1000 Üye mesutgaga' Alıntı: adam kıyma oldu sonra karısı gelip beni süzdü.... Genişletmek için tıkla ... kıymayı kızarttım pilava kattım
mesutgaga' Alıntı: adam kıyma oldu sonra karısı gelip beni süzdü.... Genişletmek için tıkla ... kıymayı kızarttım pilava kattım
mesutgaga Üye ugur1000' Alıntı: kıymayı kızarttım pilava kattım Genişletmek için tıkla ... birazını da adana kebap
ugur1000 Üye halil_2550' Alıntı: sonra bi güzel afiyetle yedim Genişletmek için tıkla ... yıldırım çarptı öldüm ~THE END~
halil_2550' Alıntı: sonra bi güzel afiyetle yedim Genişletmek için tıkla ... yıldırım çarptı öldüm ~THE END~
mesutgaga Üye ugur1000' Alıntı: yıldırım çarptı öldüm ~THE END~ Genişletmek için tıkla ... kabus görmüşüm.kalkıp yüzümü yıkadım.kahvaltu yaptım
ugur1000' Alıntı: yıldırım çarptı öldüm ~THE END~ Genişletmek için tıkla ... kabus görmüşüm.kalkıp yüzümü yıkadım.kahvaltu yaptım
Bahaxi Üye bilgisayardan sıkıldım cebimde bir miktar para vardı bu sabahta bir yürüyüşe çikim dedim..
ugur1000 Üye Staff35' Alıntı: karnım acıktı evde biraz kuru fasulye vardı ondan yedim Genişletmek için tıkla ... gaz yaptı osurdum dolaplar aşağı düştü
Staff35' Alıntı: karnım acıktı evde biraz kuru fasulye vardı ondan yedim Genişletmek için tıkla ... gaz yaptı osurdum dolaplar aşağı düştü