Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

öldürdüm vücudunu bıçakla cizdim .gercekten büyük zevk veriyodu.bıcagı deydirdikce derisinin ikiye ayrılması ve krema gibi kanın fışkırması.onu gömdüm.....

öldürdüm vücudunu bıçakla cizdim .gercekten büyük zevk veriyodu.bıcagı deydirdikce derisinin ikiye ayrılması ve krema gibi kanın fışkırması.onu gömdüm.....

Ve Deniz kenarında bir denizadamı gördüm ve onu bi güzel

Deniz Adamı ney lan

Yakaladım Artık benim esirimsin dedim ama zamanla ısındım ona.
Artık adada sıkılmayacaktım. Deniz Adamla çok iyi iki arkadaş oldu. Bana Nefesimi uzun süre tutmayı öğretti ve adadan kurtulmanın yolunu..

Deniz kızının erkek versiyonu

Artık adadan kurtulabilirdim... Kendimi far kıraydaki adam gibi hissettim...

Far Cry

Adayla fedalaşma vakti gelmişti tam gidiyorken ağaçların içinden birisi adımı bağırdı şok olmuştum. Benden başka kim vardı ve adımı nerden biliyordu !

( Hadi yaratıcı olun az )

bana dur mesut dedi.seni ne zamandır gözlüyorum oglum gercek teyzen benim dedi ve bana yara izini gösterdi....

bana dur mesut dedi.seni ne zamandır gözlüyorum oglum gercek teyzen benim dedi ve bana yara izini gösterdi....

O yara izine bakınca şok oldum! Yıldırım şeklinde bir yara izi sağ gözünün üzerindeydi ve ben ona "Harry teyze?" dedim. "evladım ne harrysi? Harry diye kadınmı olur" dedi. E tabi bende sacmalamistim. Pardon teyze dedim. Ve onu bi güzel

Tepkiler: ugur1000
yere yatırıp patakladım.evladım dur teyze dövülürmü diye bagırıyodu ama o benim amcamdı -.-e

Tepkiler: ugur1000
ve bana bi hayli kızmıştı eve götürüp tuvalete kitlemişti işte o an tuvaletimi yapıp cama bakmıştımki ne göreyim ...

benim adım tatar ramazan bende bu oyunu bozmassam

ham yaparım dedi bende actım bide ne görim birisi geliyor hemen davrandım...

Birden uyandım. Kendimi zindanda buldum. Test kitabını actım. zindanda test cozmeye basladım.

ve bir bardak cay getirmekerini söyledim....

ham yaptım ardından bi fare öldürdüm farenin annesi beni dövdü ve ....

Shaunx

Üye
Hastaneye gittim. Dikis attilar heryerime. Sonra terziye gittim ve