Haydar Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: beraberlik iş nou camp ta biter Genişletmek için tıkla ... İnşallah
CABBAR Üye ultraslan_66' Alıntı: Final bayern - dortmund NET.. Genişletmek için tıkla ... +0.5 Bayern'e katılıyorum, dortmund şüpheli
ultraslan_66' Alıntı: Final bayern - dortmund NET.. Genişletmek için tıkla ... +0.5 Bayern'e katılıyorum, dortmund şüpheli
osicik Üye 5-2 bayern alacak içime doğdu ama ben çok gol bekliyorum iki açık oynayan ve çok becerikli takım hatta barça top çevirmeyle uğraşmazsa 6-7 gol izleriz...
5-2 bayern alacak içime doğdu ama ben çok gol bekliyorum iki açık oynayan ve çok becerikli takım hatta barça top çevirmeyle uğraşmazsa 6-7 gol izleriz...
DiaBLoS Admin Ben iddaa da handikap sıfır oynadım . Yani bir farklı bayern galibiyeti . 4.00 oranı vardı . Denemek lazım .
Ben iddaa da handikap sıfır oynadım . Yani bir farklı bayern galibiyeti . 4.00 oranı vardı . Denemek lazım .
Haydar Emekli Yönetici Konu Sahibi izmitli1983' Alıntı: maçtan sonra yorum yok ilginç Genişletmek için tıkla ... normaldir maç bittikten sonra tahmin yapmanın anlamı yok
izmitli1983' Alıntı: maçtan sonra yorum yok ilginç Genişletmek için tıkla ... normaldir maç bittikten sonra tahmin yapmanın anlamı yok