....::Dev Köpekler::......

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
....::Dev Köpekler::......

Tepkiler: BktsBcr

'Davut

Üye
bu köpekleri çoçukları ile yanlız bıraksalar parçalarlar....
Bunlarda pek evcil değilmiş...

oyy şunlara bak sarılacaksın onlara

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Kısın petek soba neyın calısmıyorsa sarıl uyu bunlara cıft kısılık yatak gıbıler

CuteGm

Üye
Neapoliten ve English mastiff lerin bir kaçı photoshop tabi o ayrı imkansız o boyutlar =))

O boyutlar imkansız değil,ben canlısını da gördüm.
Hayalimdi hep çocukluğumda bu boyda köpeğim olsun sonra ben onun sırtına bınım benım okula götürsün getirsin

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
orda bir siyah köpek var ineğin kafayı kesip köpeğnkini koymuşlar gibi aha aha aha krize girdim

CuteGm

Üye

What are you doing home the teacher you speak

akula

Üye
bunlara hormon tedavisi yaptırmak lazım hormonlu domates gibiler kocaman kocaman

bede bir ara malamut beslemiştim küçükken çok tatlıydı ama büyüdükçe oynayamıyorsunuz aslan gibi patisi olmaya başlayınca istemedende olosa zarar veriyor sizi siz onu deyil de o sizi gezdiriyor

akula

Üye
bede bir ara malamut beslemiştim küçükken çok tatlıydı ama büyüdükçe oynayamıyorsunuz aslan gibi patisi olmaya başlayınca istemedende olosa zarar veriyor sizi siz onu deyil de o sizi gezdiriyor
bir arkadaşım senbernar besliyordu tam bir kedi düşmanı bir gün dolaştırmaya çıkartmış köpeğin önünden kedinin geçtiğini gördüm birde bizim arkadaşın ayaklarının yeren kesildiğini gülmekten gidip yardım bile edememiştim

yok bende öle bi durum olmuyodu yazlıkta dolanırken köpekler benim oluşumun arkasından havlardı benimki arkasını döndüğü anda ne havlayan ne de kimse bi keresinde bahçedeki yabancı köpekle oynamaya çalıştı köpeyi gömdük

dmxyasin

Üye
maşallah bunları neyle besliyolar böyle

'MhMmD'

Üye
iyiki bu köpekler bizim mahallede yok

AKATLI

Üye
bin üstlerine gez