tirej.19 Üye Walla helal olsun demekten başka bişey gelmez elimden vede çok teşkkür etmekten tabi..Emeğine sağlık dostum..
Walla helal olsun demekten başka bişey gelmez elimden vede çok teşkkür etmekten tabi..Emeğine sağlık dostum..
kacaksevgilim Üye usta bana mobi word(java düzenleme yazılımını koyabilirmiisn elinde varsa.Linklerin bazıları ölmüş
selam orhan Üye abi başım döndü ya yeter yıha --------------- Ekleme --------------- emeğe saygı diyorsunuz sonra adama .......... diyorswunuz başlıyım ..........işin nebiçim iş insaan sağol der geçer tmm ama adama küfür etmeyin
abi başım döndü ya yeter yıha --------------- Ekleme --------------- emeğe saygı diyorsunuz sonra adama .......... diyorswunuz başlıyım ..........işin nebiçim iş insaan sağol der geçer tmm ama adama küfür etmeyin
fbsr Üye Teşekkürler.Çok güzel programlar paylaşmışssınız.12 dilde çeviri yapan sözlüğün linki ölmüş yenileyebilir misiniz acaba ?
Teşekkürler.Çok güzel programlar paylaşmışssınız.12 dilde çeviri yapan sözlüğün linki ölmüş yenileyebilir misiniz acaba ?