lovestar Üye Praetor' Alıntı: Tanılarını 112'yi arayanlara koy derim Site için teşekkürler desem? Genişletmek için tıkla ... rica ederim.işini görmüştür umarım... fifa99 nostaljisi keyifli oldumu desem?
Praetor' Alıntı: Tanılarını 112'yi arayanlara koy derim Site için teşekkürler desem? Genişletmek için tıkla ... rica ederim.işini görmüştür umarım... fifa99 nostaljisi keyifli oldumu desem?
Praetor Emekli Yönetici Hayır ama bazen sivriliklerinle ortaya çıkıyorsun derim Site işimi bayağı gördü ve görecek derim Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan desem ne dersin?
Hayır ama bazen sivriliklerinle ortaya çıkıyorsun derim Site işimi bayağı gördü ve görecek derim Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan desem ne dersin?
tatlı çilek Üye Yaşasın uyumak,dinlenmek derim (daha fazla moralini bozmayayım). Acıktım desem ne dersin?
Praetor Emekli Yönetici Bu saatte yeme derim Meyve suyu kesiyor, tavsiye ederim La Isla Bonitaaaa desem ne dersin?
Praetor Emekli Yönetici Gözlerimden uyku akıyor ama şarkı pek bana göre değil derim İyi geceler desem desem ne dersin?..
tatlı çilek Üye iyi geceler efendim yine bekleriz. Alttaki üye üzgünüm soracak sorum kalmadı( kapalı)
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Hangi Zıkkımdan Bahsediyosun Derim Alttaki Uyandın Mı Desem Ne Dersin ?