byibo Üye suyunsesi' Alıntı: Aralığı geçtim Ağustosta diyorduk ki; Eylül gdr1, Ekim - kasım denim, yıl bitmeden, olmadı Ocak başı gdr2... Genişletmek için tıkla ... aynen abi sana bu konuda katılıyorum
suyunsesi' Alıntı: Aralığı geçtim Ağustosta diyorduk ki; Eylül gdr1, Ekim - kasım denim, yıl bitmeden, olmadı Ocak başı gdr2... Genişletmek için tıkla ... aynen abi sana bu konuda katılıyorum
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: 530 da Denim güncellemesini aldı. Genişletmek için tıkla ... Ne kaldı elimizde
ponçikEnişte Üye bu hafta bi de 630 alır, 820-920-925(32gb) yine sonraki haftalara kalır, benden söylemesi
versino2 Üye Vodadone yine aynı teraneleri soyluyor.Nokıa ile görüşüyorlarmış haftaya kadar bilgi vereceklermiş.Daha guncellemeyi vericez bile demiyolar.32 lik için hayal oldu Denim
Vodadone yine aynı teraneleri soyluyor.Nokıa ile görüşüyorlarmış haftaya kadar bilgi vereceklermiş.Daha guncellemeyi vericez bile demiyolar.32 lik için hayal oldu Denim
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi key43' Alıntı: Şuan güncelliyorum Genişletmek için tıkla ... 530 galiba. Hayırlı olsun
versino2 Üye ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Türkcell in gozunu seveyim onlar veriyor fazla bekletmiyorlar
ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Türkcell in gozunu seveyim onlar veriyor fazla bekletmiyorlar
ON9 Üye 920 Türkcell romu kullanıyorum arkadaşlar. Cv için sıfırlıyor muyum. Ayrıca farklı ülkeden olsa farkeder mi?
920 Türkcell romu kullanıyorum arkadaşlar. Cv için sıfırlıyor muyum. Ayrıca farklı ülkeden olsa farkeder mi?
parberk99 Üye ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... 620 turkcell aldıgına gore vermemeleri icin hicbir sebep yok
ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... 620 turkcell aldıgına gore vermemeleri icin hicbir sebep yok
ogzhnoTr Üye braayn' Alıntı: yıl olmuş 2015 halen DENİM'i alamayanlar var. Genişletmek için tıkla ... Olmadı bu ya 2015de dağıtılmaya başladı zaten
braayn' Alıntı: yıl olmuş 2015 halen DENİM'i alamayanlar var. Genişletmek için tıkla ... Olmadı bu ya 2015de dağıtılmaya başladı zaten
skynet Üye ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Hocam çekse de en fazla 2 hafta çeker 620 ile 1020 Cv sürümünden 2 hafta sonra türkcell sürümüne de geldi.
ceza87' Alıntı: 925 vodafone'dan çekti, 920 de turkcell'den çekmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Hocam çekse de en fazla 2 hafta çeker 620 ile 1020 Cv sürümünden 2 hafta sonra türkcell sürümüne de geldi.
braayn Üye ogzhnoTr' Alıntı: Olmadı bu ya 2015de dağıtılmaya başladı zaten Genişletmek için tıkla ... tamam hedef 2014 son çeyreğiydi halen bekleyen modeller var
ogzhnoTr' Alıntı: Olmadı bu ya 2015de dağıtılmaya başladı zaten Genişletmek için tıkla ... tamam hedef 2014 son çeyreğiydi halen bekleyen modeller var