paix1984 Üye Sonunda bende 830 aldım ama 1020 ile karşılaştırdım fotoğraf açısından 1020 bariz sarı çekiyor şok oldum
Sonunda bende 830 aldım ama 1020 ile karşılaştırdım fotoğraf açısından 1020 bariz sarı çekiyor şok oldum
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Belki güncelleme LSRT ile görünür. Çünkü 535 güncellemesi sadece LSRT'de (Sadece derken OTA'da yok) papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... 530, 820 ve 920 de buna dahil.
Belki güncelleme LSRT ile görünür. Çünkü 535 güncellemesi sadece LSRT'de (Sadece derken OTA'da yok) papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... 530, 820 ve 920 de buna dahil.
Esendağlı Üye Sensation' Alıntı: Belki güncelleme LSRT ile görünür. Çünkü 535 güncellemesi sadece LSRT'de (Sadece derken OTA'da yok) 530, 820 ve 920 de buna dahil. Genişletmek için tıkla ... Ben LSRT den bakınca cihaz için(1520)yazılım sürümü bu gözüküyor,bahsi geçen güncelleme gelmişmi acaba?
Sensation' Alıntı: Belki güncelleme LSRT ile görünür. Çünkü 535 güncellemesi sadece LSRT'de (Sadece derken OTA'da yok) 530, 820 ve 920 de buna dahil. Genişletmek için tıkla ... Ben LSRT den bakınca cihaz için(1520)yazılım sürümü bu gözüküyor,bahsi geçen güncelleme gelmişmi acaba?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Ben LSRT den bakınca cihaz için(1520)yazılım sürümü bu gözüküyor,bahsi geçen güncelleme gelmişmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır sakın yüklemeyin. O sürüm Cyan
Esendağlı' Alıntı: Ben LSRT den bakınca cihaz için(1520)yazılım sürümü bu gözüküyor,bahsi geçen güncelleme gelmişmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır sakın yüklemeyin. O sürüm Cyan
ON9 Üye papakudioflu' Alıntı: Bazı ülkelerde Lumia 920 için Denim güncellemesi konusunda hızlı bir giriş yapıldığı bilgileri geliyor kulağıma. Tetikte olun #Lumia920 sahipleri Genişletmek için tıkla ... Türkcell romu var bende
papakudioflu' Alıntı: Bazı ülkelerde Lumia 920 için Denim güncellemesi konusunda hızlı bir giriş yapıldığı bilgileri geliyor kulağıma. Tetikte olun #Lumia920 sahipleri Genişletmek için tıkla ... Türkcell romu var bende
Esendağlı Üye Sensation' Alıntı: Hayır sakın yüklemeyin. O sürüm Cyan Genişletmek için tıkla ... Peki sağol....da bu bahsedilen güncelleme lsrt de yok,ota da yok neyle gönderdiler acaba güncellemeyi? e postalara da baksam mı acaba
Sensation' Alıntı: Hayır sakın yüklemeyin. O sürüm Cyan Genişletmek için tıkla ... Peki sağol....da bu bahsedilen güncelleme lsrt de yok,ota da yok neyle gönderdiler acaba güncellemeyi? e postalara da baksam mı acaba
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Peki sağol....da bu bahsedilen güncelleme lsrt de yok,ota da yok neyle gönderdiler acaba güncellemeyi? e postalara da baksam mı acaba Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de henüz yok. Bazı ülkelere gelmiş.
Esendağlı' Alıntı: Peki sağol....da bu bahsedilen güncelleme lsrt de yok,ota da yok neyle gönderdiler acaba güncellemeyi? e postalara da baksam mı acaba Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de henüz yok. Bazı ülkelere gelmiş.
kamil5028347 Üye Sensation' Alıntı: Türkiye'de henüz yok. Bazı ülkelere gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Bu güncellemeyide taksit taksit yolluyorlar 830un güncellemeleri her ülkede farklı 8.10.14226.... yüklü olan telefonlarda Windows 10 yükleyemiyor
Sensation' Alıntı: Türkiye'de henüz yok. Bazı ülkelere gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Bu güncellemeyide taksit taksit yolluyorlar 830un güncellemeleri her ülkede farklı 8.10.14226.... yüklü olan telefonlarda Windows 10 yükleyemiyor
Esendağlı Üye Ah ms ah topu topu kaç tane cihazın var ki güncellemeleri bu kadar zor ve sıkıntı çektirerek veriyorsun.
Ah ms ah topu topu kaç tane cihazın var ki güncellemeleri bu kadar zor ve sıkıntı çektirerek veriyorsun.
versino2 Üye Baya baya çınlattım kulaklarını bu akşam papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... Abi daha tüm telefonlara gelmedi olanlara habire güncelleme yolluyorlar ya
Baya baya çınlattım kulaklarını bu akşam papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... Abi daha tüm telefonlara gelmedi olanlara habire güncelleme yolluyorlar ya
BaySerkan Üye kamil5028347' Alıntı: Bu güncellemeyide taksit taksit yolluyorlar 830un güncellemeleri her ülkede farklı 8.10.14226.... yüklü olan telefonlarda Windows 10 yükleyemiyor Genişletmek için tıkla ... yeni WP10 sürümlerinde bu sorunu çözerler herhalde o kadar insan önce Downgrade yapıp tekrar Upgrade yapacak isyan çıkar..
kamil5028347' Alıntı: Bu güncellemeyide taksit taksit yolluyorlar 830un güncellemeleri her ülkede farklı 8.10.14226.... yüklü olan telefonlarda Windows 10 yükleyemiyor Genişletmek için tıkla ... yeni WP10 sürümlerinde bu sorunu çözerler herhalde o kadar insan önce Downgrade yapıp tekrar Upgrade yapacak isyan çıkar..
kamil5028347 Üye BaySerkan' Alıntı: yeni WP10 sürümlerinde bu sorunu çözerler herhalde o kadar insan önce Downgrade yapıp tekrar Upgrade yapacak isyan çıkar.. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çözmeleri lazım yoksa isyan çıkar dediğin gibi
BaySerkan' Alıntı: yeni WP10 sürümlerinde bu sorunu çözerler herhalde o kadar insan önce Downgrade yapıp tekrar Upgrade yapacak isyan çıkar.. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çözmeleri lazım yoksa isyan çıkar dediğin gibi
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi osmanmert94' Alıntı: Bugün de denim gelmeyeceğine milyon dolarına bahse girerim [emoji14] Genişletmek için tıkla ... O zaman son 1 saat diyelim
osmanmert94' Alıntı: Bugün de denim gelmeyeceğine milyon dolarına bahse girerim [emoji14] Genişletmek için tıkla ... O zaman son 1 saat diyelim
osmanmert94 Üye Sensation' Alıntı: O zaman son 1 saat diyelim Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım