Abi sistemi ve düşük donanımı kolay kullanışını seviyorum. Ama malum dediğim gibi bir sonraki cihazım kesinlikle en iyi amiral gemisi modeli olacaktır. O nedenle yazdım. Eğer sistemimiz verdiğimiz o kadar paraya değecek iyi bir cihaz çıkacak olursa tabiki sevdiğim için alırım ancak öbür türlü çok zor. Verdiğim para boşa gidecekmiş gibi hissediyorum. Az vermeyeceğiz ne de olsa. Verdiğimde değdiğine inanmalıyım.
Hala normal 525 almadı. Bu beni gerçek anlamda çok üzüyor. Keşke ikinci kez bu telefonu almasaydım. Bilmiyorum ama eğer yazın sonuna doğru gelecek yıl gibi indirimler başladığın wp hala bu durumda olursa bir dahaki telefonum kesinlikle bir amiral gemisi ios ya da android olarak. Her ne kadar bu sistemi sevsem de gerçekten çok vurdumduymaz davranıyorlar kullanıcılara. Parası neyse verdik. Bunları çekmek zorunda değiliz. Madem hizmet veremiyorlar bizim paramıza karşılık biz de onlara kazandırmayız. Benim fikrim bu. Para bendeyse istediğim alır istediğimi müşterisiz bırakırım
300-500 tl lik giriş seviyesi telefonla , 2000-3000 TL'lik amiral tabir edilen telefonları bir tuttun ya diyecek bir şey bulamıyorum. Seni şöyle wp'de ki donanım canavarı 1520 ile tanıştıralım mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda dipnot bilgisi olsun.
Android cephesinde 4k video çekim yeni telefonlarla tanıtıldı. 2 senelik 1520 sadece bir yazılım güncellemesi ile 4k video çekim özelliğine sahip oldu.
300-500 tl lik giriş seviyesi telefonla , 2000-3000 TL'lik amiral tabir edilen telefonları bir tuttun ya diyecek bir şey bulamıyorum. Seni şöyle wp'de ki donanım canavarı 1520 ile tanıştıralım mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda dipnot bilgisi olsun.
Android cephesinde 4k video çekim yeni telefonlarla tanıtıldı. 2 senelik 1520 sadece bir yazılım güncellemesi ile 4k video çekim özelliğine sahip oldu.
Abi banada mı"?? :S Üzdün beni. Hatırlarsan yazın 925 aşlayım dedim izin vermediler. Ama benim kastım bu değil. Burada ben bir tutmadım 400₺ fiyata aldığım telefonu. Ben 1520 ile bir tuttum. Ve bir güncellemenin yaklaşık 2-3 aylık bir sürede çıkması gereken tarihten çok daha geçmiş olmasına rağmen hala verilmemesinden dolayı kızıyorum. Çok kolay olan işleri çok uzatıyorlar. Hazır olan şeyleri yayınlamıyorlar. Ben bunu doğru bulmuyorum. Seneye 1530 vs gibi bir cihaza da aynısı olursa yazık olur. Burada sen donanıma destek falan diyorsun da Nokia zaten bu işi yapmıştı. Sadece salakça bir destek verilmemesi yüzünden boşa çıktı. Geç gelmiş oldu. Ha diğerleri satış politikası uyguluyor ama şöyle düşün. Bırak 8.1'i sadece Black güncellemesine gidelim. Öncesinde sizlerin çektiği işkenceler ne içindi? Parasını verdiğin özelliği kullanamama? Ben buna kızıyorum ve böyle giderse ben bu sistemde kalacağımı sanmıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim çok da seviyorum. Ben tüm cihazları da biliyorum. Ama çuvallık parayı da gidip vereceğim cihazın bekletilmesini istemiyorum. Şu an olduğu gibi
Sanmıyorum, sadece isimden ibaret. (öyle büyük güncelleme yüklenmedi)
Çünkü Bilgi+Ekstralar güncellendi Denim oldu, güncellemeden sonra da Bildirim olarak 'Denime Hoşgeldiniz' dendi o kadar.