dilmenibrahim
Üye
1320 ve 1520 phablet cihazlar. Biri üst düzey diğeri giriş seviyesi ayarında. Orta segmentte boşluk var oda 1330 ile kapanacak diye düşünüyorum.
Wp10 için amiral tabir edilen cihaz olarak 15xx ve 9xx serisinden iki cihaz gelebilir diye düşünüyorum.
Sıralama o şekilde gidiyor.
Ha tutup rakam serisinden vaz geçip isimli cihaz üretirlerse benim için çok güzel olur.
lumi 925 kullanıyorum pfd yüklü eneble tikli halde cyan diyor tiki kaldırdığım zaman denim diyor versiyon olarak 8.1 update yüklü yani denimin ön izlemesimi yüklü oluyor bu denim güncellemesine gelen yeniliklerin hepsi var bende
bana görede işte beta sürümünü test ettiriyor gibime geliyorAynen benim durum gibi ben de 620. Güncelliyorum başka çıkmıyor herhalde son sürüm
İndirdiğin şarkının mp3 Converter ile indirildiğine ve dolayısıyla klasor adının Live tile da göründüğü kanaatindeyim
müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki
aynen öyle hocam converterla indirdimİndirdiğin şarkının mp3 Converter ile indirildiğine ve dolayısıyla klasor adının Live tile da göründüğü kanaatindeyim
Turkcell romluysa henüz güncelleme gelmedi.Ya benimki 620kaç gündür bakıyorum güncellemeye güncel diyor.Pfd den o tiki kaldırıp güncelleme işleminide yaptım ama olmadı.
Hayır. Sadece Mağaza uygulamalarında geçerli oluyor.acaba diğer cihazlar içinde güncelleme verilen ülke ve bölgelere geçip güncelleme oluyormumesela 930 Filandiya yapsak ülke bölgeyi güncelleme alırmı cihaz
Boşuna uğraşıyorsunuz. Product Code değişmeden olmazaz önce bölgeyi ve ülkeyi ve dili finlandiya yaptım cihazı kapattım açtım ilk uyarıyı verdi dili yükledi reset attı şimdi güncellemeyi kontrol ettim yaklaşık 10 dakikadır Güncelleme olup olmadığı Kontrol ediliyor yazıyor genelde bu kadar uzun olduğunda indiriyordu ama şimdi güncelleme yok dedi en iyisi ben Modemden Proxy ile Finlandiya ip adresine geçeyim bunlar ip bazlıdır birde öyle deneyelim
İndirdiğin şarkının mp3 Converter ile indirildiğine ve dolayısıyla klasor adının Live tile da göründüğü kanaatindeyim
aynen öyle hocam converterla indirdim
Aslında biçok yolu var 1.si pcden 2. Si tag editor 3.su denemedim ama dosyalarda yeniden adlandır varsa sonundaki mp3 kısmını dilmeden yapabilirsinnasıl düzenleyebilirim ?
Bakıyorum ama listede adı bile yok bende ki sürüm eskimi acabaRm kodu ile bakınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?