[Cenk] Üye Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. baska siteye upload edersen iyi olur
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. baska siteye upload edersen iyi olur
sessizlik83 Üye teşekkürler​ ----------Eklendi @ 20:23:25 ---------- Yazıldı @ 20:22:19 ---------- silinmiş link teşekkürü geri alıyorum :P offff bi oyun bulamadım ya c3-00 a
teşekkürler​ ----------Eklendi @ 20:23:25 ---------- Yazıldı @ 20:22:19 ---------- silinmiş link teşekkürü geri alıyorum :P offff bi oyun bulamadım ya c3-00 a
Looqposse Üye oyunları indirmiştim ve c3-00'te denedim, sıkıntısız hepsi çalışıyordu ama link ölmüş tekrar yüklerseniz seviniriz...
oyunları indirmiştim ve c3-00'te denedim, sıkıntısız hepsi çalışıyordu ama link ölmüş tekrar yüklerseniz seviniriz...
mertol2008 Üye tesekkur ne kelime allah razı olsun faceden sıkıntı geldiii allah razııı olsun kardeşşş
yamahar95 Üye Mehmet' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kards bunu nasıl ındırcez.. bu dosyaıı nasıl ındırcez sımdıden tsk..
Mehmet' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kards bunu nasıl ındırcez.. bu dosyaıı nasıl ındırcez sımdıden tsk..