achambo Üye Türe' Alıntı: Benim kurgum böyle Genişletmek için tıkla ... o zaman sil şu mesajı sinir oldum
Türe Üye achambo' Alıntı: o zaman sil şu mesajı sinir oldum Genişletmek için tıkla ... Danışma ne taraftaydı kaçırmışım
achambo' Alıntı: o zaman sil şu mesajı sinir oldum Genişletmek için tıkla ... Danışma ne taraftaydı kaçırmışım
achambo Üye Türe' Alıntı: Danışma ne taraftaydı kaçırmışım Genişletmek için tıkla ... ilerden sağa döneceksin sonra 2. Aradan sağa girip düz ilerliceksin en sonda çıkış işareti olacak onun gösterdiği yönde
Türe' Alıntı: Danışma ne taraftaydı kaçırmışım Genişletmek için tıkla ... ilerden sağa döneceksin sonra 2. Aradan sağa girip düz ilerliceksin en sonda çıkış işareti olacak onun gösterdiği yönde
-Emre Üye Türe' Alıntı: ( Alınmak yok. ) -Bakar mısınız ? +Buyrun ? +Ben battal beden pantolon alacağıdım Genişletmek için tıkla ... Kasiyer musteriden pantolon istiyor.
Türe' Alıntı: ( Alınmak yok. ) -Bakar mısınız ? +Buyrun ? +Ben battal beden pantolon alacağıdım Genişletmek için tıkla ... Kasiyer musteriden pantolon istiyor.
nokia_belle Üye Türe' Alıntı: ( Alınmak yok. ) -Bakar mısınız ? +Buyrun ? +Ben battal beden pantolon alacağıdım Genişletmek için tıkla ... Elimizde battal yok,git kilo ver dese ne olur bilmiyorum Zaten bir battal gazi birde o çıkardı heralde
Türe' Alıntı: ( Alınmak yok. ) -Bakar mısınız ? +Buyrun ? +Ben battal beden pantolon alacağıdım Genişletmek için tıkla ... Elimizde battal yok,git kilo ver dese ne olur bilmiyorum Zaten bir battal gazi birde o çıkardı heralde
Türe Üye nokia_belle' Alıntı: Elimizde battal yok,git kilo ver dese ne olur bilmiyorum Zaten bir battal gazi birde o çıkardı heralde Genişletmek için tıkla ... Başka tükana girerik
nokia_belle' Alıntı: Elimizde battal yok,git kilo ver dese ne olur bilmiyorum Zaten bir battal gazi birde o çıkardı heralde Genişletmek için tıkla ... Başka tükana girerik
nokia_belle Üye Türe' Alıntı: Başka tükana girerik Genişletmek için tıkla ... Recep ivedik geldi aklıma her işten ayrılırken patron tartaklardı,pırası adamın kafasına vuruyordu ne kokar o da
Türe' Alıntı: Başka tükana girerik Genişletmek için tıkla ... Recep ivedik geldi aklıma her işten ayrılırken patron tartaklardı,pırası adamın kafasına vuruyordu ne kokar o da
Türe Üye nokia_belle' Alıntı: Recep ivedik geldi aklıma her işten ayrılırken patron tartaklardı,pırası adamın kafasına vuruyordu ne kokar o da Genişletmek için tıkla ... Pizza yiyen adam
nokia_belle' Alıntı: Recep ivedik geldi aklıma her işten ayrılırken patron tartaklardı,pırası adamın kafasına vuruyordu ne kokar o da Genişletmek için tıkla ... Pizza yiyen adam
nokia_belle Üye Türe' Alıntı: Pizza yiyen adam Genişletmek için tıkla ... Promosyonunu yediysem ne olmuş zaten ben promosyonunu yedim tamını getirdim,her patron ve müdür neden genelde kel olur acaba neden onlar müdür ve patron olunca saçı çıkmıyor mu
Türe' Alıntı: Pizza yiyen adam Genişletmek için tıkla ... Promosyonunu yediysem ne olmuş zaten ben promosyonunu yedim tamını getirdim,her patron ve müdür neden genelde kel olur acaba neden onlar müdür ve patron olunca saçı çıkmıyor mu
Türe Üye -Battal' Alıntı: Şakayı kaka etmeyin başlarım espirinizden. Genişletmek için tıkla ... Tamam hacı sakin ol başında yazmıştım alınma diye ama alindiysan bir daha yapmam
-Battal' Alıntı: Şakayı kaka etmeyin başlarım espirinizden. Genişletmek için tıkla ... Tamam hacı sakin ol başında yazmıştım alınma diye ama alindiysan bir daha yapmam