Corrupt Üye Revengeful' Alıntı: İstek üzerine açıldı gene Genişletmek için tıkla ... ne zaman kilitlendi ki?
ismail Üye Corrupt' Alıntı: ne zaman kilitlendi ki? Genişletmek için tıkla ... 10 dk önce. Sonra ben istekte bulundum 4 dk içlnde açıldı
Corrupt' Alıntı: ne zaman kilitlendi ki? Genişletmek için tıkla ... 10 dk önce. Sonra ben istekte bulundum 4 dk içlnde açıldı
Revengeful Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: teşekkür ederim Evet ahmet baktım Cevapta attım Sağol mert abi artık konu senindir Genişletmek için tıkla ... Yöneticinin vaktini çaldığın için ban atayım mı ?
İsmail' Alıntı: teşekkür ederim Evet ahmet baktım Cevapta attım Sağol mert abi artık konu senindir Genişletmek için tıkla ... Yöneticinin vaktini çaldığın için ban atayım mı ?
ismail Üye Revengeful' Alıntı: Yöneticinin vaktini çaldığın için ban atayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Ama o mesajı yazmam gerekiyodu
Revengeful' Alıntı: Yöneticinin vaktini çaldığın için ban atayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Ama o mesajı yazmam gerekiyodu