Dell veya Samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dell veya Samsung
Arkadaşlar Yakın Zamanda Dizüstü Bilgisayar Almayı Düşünüyorum Amma Karar Veremiyorum Hangi Marka Alacağıma
Sizce oyun ve inernete için hangi marka daha çok kalitelidir?

- - - Eklendi - - -

kimse yardımcı olmayacaqmı?

GSalazar

Üye
ne kadar fiyat aralığın var ve oyun derken hangi oyunları diyorsun dostum

Konu Sahibi
ne kadar fiyat aralığın var ve oyun derken hangi oyunları diyorsun dostum

Para problem deyil
Kaliteli olsun ve Pes13 half life gibi oyunları açsın donma sorunu olmasın açıkcası benim pek bilgim yok amma Samsungun iyi olduğunu söylüyorlar senin önerin nedir dostum ?

mrt-06

Üye
samsung ultrabook öneririm eğer çok bütçen yoksa casper ultrabook iyi

Konu Sahibi
Arkadaşlar tavsiyeniz nedir ?
Dell veya Samsung?
Sizin öneriniz nedir?

- - - Eklendi - - -

samsung ultrabook öneririm eğer çok bütçen yoksa casper ultrabook iyi

Kardeş Samsung Ultrabookun fiyatı kaç tl veya dolar?
Biraz bilgi verirmisin lütfen ?

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Para sorun olmayabilir fakat senin beklentilerin nedir?

-Surekli yaninda tasiyacak misin?
-Uzun sure sarzi gitsin mi istiyorsun?

Bunun gibi sorulari oncelikle belirlemelisin.

Oyun oynayacagin cogu bilgisayar sana bekleme suresi kosunda yardimci olamaz.

Fakat yaninda tasimayacaksan, 15 inch ve uzeri bilgisayar istiyorsan, bana her turlui oyunu oynatsin, sadece evde masa ustunde az daginiklik olsun, arada bir kanepeye uzanir adaptore takat oyunumu oynarim ve para zaten muhim degil diyorsan DELL'in Alienware dizustu bilgisayarlarini oneririm.

Neden DELL? Sen sadece DELL ve Samsung demissin. DELL icin link asagida, istedigin gibi ozellestirebilir fiyatini ogrenebilirsin.

Konu Sahibi

Öncelikle yorum ve önerin için çok tşk ederim kardeşim.
Benim istediğim dizüstü her zaman yanımda taşıyabileceğim internete gireceğim ve her türlü oyun oynaya bileceğim bir dizüstü olmalı.
Bana en iyisinin hangi marka olduğunu söylersen onu alacam..
Ucuz veya pahalı olmuş fark etmez yeterki kaliteli olsun şarjı uzun süre gitsin ve hemen ısınmasın.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Oyun oynayacagin icin sarz ve isinma konusunda ciddi arastirma yapmak lazim. Tasinilabilirlik problem olmaz parayi basinca mobilitesi yuksek guclu dizustuler var. Fakat mobilite(kullanim suresi) oyun isin icine girince zora duser.

mrt-06

Üye
kardeş senin için araştırdım ve ultrabooku buldum ASUS S46CM-WX103H ULTRABOOK intel i7 turbo turbo boost teknolojisi olması lazım yani oyun vs de işlemci hızını yükseltiyor fiyat sorun değil demişsin 14 inç yeterse bu ultrabooku al.
Eğer oyun istiyorsan tablet al yanınada internet için netbook al buda bir seçenek tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...