Dejavu yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dejavu yaşadım
Bu sabah kendime kahvaltı hazırlıyordum. Dolaptan iki tane yumurta aldım tavaya yumurtların ikiside kırdım
Tavaya yumurta kabugunun bir parçası düştügünü gördüm kabugu almak için yemek kaşıgı alacaktım.
çatalın daha uygun olacagını kara verdim. Çatala yapışan kabugu peçete ile aldım.
Çöpe attım. Garıp bişey hissetim sanki daha önce bu anı yaşamış gibi bişeyler. Mutfakta çöplüye baktıgımda
iki tane peçete gördüm. Diger peçetede yumurta kabunu görünce rahatladım. Geçen akşam acıktıgımda kendime
omlet yapmıştım. Yaşadıgım olaydaki benzerlik ondan kaynaklanıyormuş.

Çoğu kişiye dün akşam ne yedigini hatırlamaz. geçen akşam yumurta yemişim aynı şekilde kabuk düşmüştü

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dejavu bu mudur bilmiyorum ama bende bazen bazı şeyleri sanki önceden yaşamışım gibi geliyor sonra önceden ne zaman aynı olayı yaşadığımı bir türlü hatırlayamıyorum. Bazen öyle bi oluyor ki; şöyle şöyle yaptım, çok iyi hatırlıyorum ama ben bu anı sadece şimdi yaşayabilirim. Daha önce yaşamış olmam imkansız. Ama nasıl oluyor da sanki önceden yaşamışım gibi geliyor ve göz aşinalığı var?

Bence dejavu budur

Konu Sahibi

altıncı hiissiniz gelişmiş.

Tepkiler: pelın_

pelın_

beceriksizim demiyoda

Tepkiler: brknfdn_55
Bazen günde 3 kez bazen ayda 2 kez yaşıyorum.Çok farkediyor zaman aralıkları.

Burak

Üye
ben bu anı daha önce yaşadım

recep er

Üye
aslında sol beyin ve sağ beyine aynı zamanda gitmediğinden olabiiyor veya günün yorgunluğu,stres yol açabiliyor.

Tepkiler: brknfdn_55

pelın_

gece gece cnım yumurta istedi yaptım valla

Tepkiler: haydaravısyon

DPool

Üye
Bende uykusuz olduğum zamanlarda çok yaşıyorum.

Dejavu denmez bence yaşadığına.

Maxis_

Üye
bu olay rüyalarla ilgli.rüyamızda geçmişi ve geleceği görürüz.sabh unutruz.snra yaşaynca aklımıza gelr fakat rüyalardan habermiz olmaz.bu şekilde açıklamalar war.

Haluk.

Üye
abi bi olay olsun sanki o olayı önceden biliyor da öyle davranıyor gibi herşeyi önceden yaşamış gibiyim icim de hep bu his var ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...