Değnekten At..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Değnekten At..
Aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar verdi. Piknik yerine vardıklarında büyük anne yemeği hazırlarken, büyük baba kızı ve torunuyla yürüyüşe çıktı. Uzun bir yürüyüşten sonra oldukça yorulan küçük çocuk yalvaran gözlerle 'anneciğim çok yoruldum, lütfen beni kucağında taşır mısın?' dedi.Anne; 'Valla ben de yoruldum oğlum' deyince çocuk mutsuz oldu. Büyük baba tek kelime etmeden ağaçtan bir dal kesti, onu bıçakla biçimlendirip, yonttu ve torununa verdi: 'Al yavrucuğum, sana güzel bir at. Ona bin.'Çocuk sevinçle dal parçasından yontulmuş atına bindi ve sevinçle hoplaya zıplaya, onların önünden yürümeye başladı.Büyük baba, hayretle kendisine bakan kızına gülümsedi: 'İşte hayat böyle bir şey güzel kızım. Bazen zihnen veya bedenen kendini çok yorgun hissettiğ inde kendine değnekten bir at bul ve neşeyle yoluna devam et. Bu değnekten at bazen bir arkadaş muhabbeti, bazen sadece bir şarkı, bir saksı çiçeği, bir bulut, bazen de bunun gibi bir keratanın neşesidir.'

POWER

Üye
Çok güzel teşekkürler

yarimist

Üye
Güzel paylaşım,
bende kendimi iyi hissetmiyorum, ama bana bir ağaç dalı yetmez ki
amazonlara gitmem gerek galiba

Çok güzeldi Teşekkürler..
Hayat zorluklarla dolu acaba biz yorulduğumuzda kendimize bir at bulabilecekmiyiz

Nazy

Üye
güzel bir hikaye çok sağol

Altun.

Üye
teşekkürler ders çıkarılması gereken bi hikaye

Quattro

Üye
Güzel bir paylaşım.Teşekkürler

paylaştığın için saol güzel bir hikaye..........

Konu Sahibi

CoYoTe®

Üye
Çok Güzel Gerçekten...Emeğine Sağlık

westa35

Üye
insan nasıl umutlu olacagını bılırse umutları devam ettıgı sürece mutlu olur

ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER..BİZE BİR ÇAM AĞACI FELAN ANCAK İDARE EDER İŞTE...

canım helal olsun sana ya.....sabahtan 2 hikaye okudum inanki içim karardı....
iyiki varsın tatlım..ii geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...