burakkk123 Üye edwird bak sana burda fake diyolar zaten kırılmış onurunu daha da kırıyolar sence de turuncu siteye dönmenin vakti gelmedi mi ?
edwird bak sana burda fake diyolar zaten kırılmış onurunu daha da kırıyolar sence de turuncu siteye dönmenin vakti gelmedi mi ?
kfy41 Üye edwird sedat abi seni çok özlemiş bir an önce Lama dedesini alsın gelsin diyo abileri yeterince rahatsız etmişssin hadi
edwird sedat abi seni çok özlemiş bir an önce Lama dedesini alsın gelsin diyo abileri yeterince rahatsız etmişssin hadi
prime Üye bu arkadaşın dedesi de neymiş öle hem iyi anlaşamıo balgamlıo. hem ban yediği forumların adminlerini dövüo. süpermen mi ne snn deden bizi de dövsün!!! ayrıca nasıl oluosa snn için endişelenenler yeni üyeler oluo!!!
bu arkadaşın dedesi de neymiş öle hem iyi anlaşamıo balgamlıo. hem ban yediği forumların adminlerini dövüo. süpermen mi ne snn deden bizi de dövsün!!! ayrıca nasıl oluosa snn için endişelenenler yeni üyeler oluo!!!
döküntü Üye Geri dön Geri dön Ne olur Geri dööön. Edwird hasretinle yandıh. Konu dışı hep seni arıyor, neredesin sen?
Geri dön Geri dön Ne olur Geri dööön. Edwird hasretinle yandıh. Konu dışı hep seni arıyor, neredesin sen?
OwwYeaMan! Üye edwird sana puanım 9 kankam. yol ortasında yürürüm ben bana göre değil kaldırım, içimdeki ölü çocukları kürtajla aldırın demişsin. YEA MAN!
edwird sana puanım 9 kankam. yol ortasında yürürüm ben bana göre değil kaldırım, içimdeki ölü çocukları kürtajla aldırın demişsin. YEA MAN!