Dawn of Titans v1.14.0 [Free Shopping]

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Dawn of Titans v1.14.0 [Free Shopping]
Android 4.1 jellybean veya üzeri gerektirir. Google Play üzerinde yer alan en iyi grafik kalitesine sahip oyunlardan bir tanesidir. Oyunda karakteriniz ile düşmanlarınız ile savaşmanız ve kazanmanız gerekiyor. Dilerseniz oyunu online olarak oynayabilirsiniz.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: ezioTD ve darklife123
Sağ olasın dostum. Yükledim oyunu ama açılışta kimlik doğrulama işlemi başarısız oldu diye hata alıyorum. Bir çözüm yolu var mıdır?

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sağ olasın dostum. Yükledim oyunu ama açılışta kimlik doğrulama işlemi başarısız oldu diye hata alıyorum. Bir çözüm yolu var mıdır?
Şuan köyde olduğum için internet bağlantım yok yardımcı olamıyorum
Luckypatcher ile yama yapmayı denemek lazım birde

Tepkiler: darklife123
sağ olasın dostum uygun bir zamanda deneyim.

xmustx

Üye
Bşr sonraki güncelleme ile bu oyunu oynayamazsın nasılsa.Ben sana free shopping tavsiye etmem.Gel emek vererek keyif alarak savaş.Platin cemiyeti seni bekliyor ey Türk

Tepkiler: darklife123 ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bşr sonraki güncelleme ile bu oyunu oynayamazsın nasılsa.Ben sana free shopping tavsiye etmem.Gel emek vererek keyif alarak savaş.Platin cemiyeti seni bekliyor ey Türk
Vakit geçirmek için oynayanlar pek önemsemiyor bunları

xmustx

Üye
Kendini kaptırınca anlarsın

xmustx

Üye
Ama ülkemizde kullanıma açıldığında bazı değişiklikler yapıldı.eskiye nazaran grafikte düşme gözlemledim.ara yüz oyundan atmalara neden oluyor bazı cihazlarda.ayrıca güçlü wifi ağı yoksa oyun oynanamıyor..