Damian Dinning: önümüzdeki hafta cok güzel olacak

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Damian Dinning: önümüzdeki hafta cok güzel olacak

Nokia'nın 14 Mayıs'ta yapacagı etkinlik yaklaştıkça tanıtımla iligili degişik kanallar degişik bilgiler de gelmeye devam ediyor.Bugün twitter'da Nokia'nın eski görüntüleme uzmanı ve pureview teknolojisini yaratan ekibin başkanı Damian Dining'in attıgı bir tweet'e denk geldim.

''Önümüzdeki hafta cok heyecan verici olacak''

bakalım önümüzdeki hafta bizleri neler bekliyor.eger Damian Dinning böyle bir açıklama yaptıysa mutlaka kamera konusunda etkileyici sürprizler beklemelisiniz.

Tepkiler: bulutsuzgece ve Web Designer

Duran.Y

Üye
Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım, senin tahminlerin ne yönde Ali Kemal abi 14 Mayıs hakkında

pirenuri

Üye
Adam akıllı bir şeyler çıkarda beklentilerimiz boş çıkmaz umarım

Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

nanotex

Üye
Şu an ihtiyacım olan data sense

Kamera ise ya güncelleme gelecek ya da yeni tanıtılacak cihazda farkı bir kamera teknolojisi olacak

Vallahi beklentiler boşa giderse üzülürüz bayağı

csH

Üye
kamera değil güncelleme lazım bana

MrTech

Üye
Samsung gibi hep guncellemeler verse ne guzel olur.

Nokia hadi bizi sevindir yeni teknolojinle

bahtiyad

Üye
yüreğimize indirebilcek hayali süprizler :
-notifications paneli (bildirimler)
-tam uyumlu güncel facebook
-güncel foursquare sürüm
-whatsup güncel sürüm
-radyo support update
-dosya yönetici

**not-yazılanlar gdr2 ve zamanla gelebilecek şeyler..Ama mayısta gerçekleşirse evladım olsa o kadar sevinirim

Tepkiler: flutewoddy ve OttomaN TigeR
Prof. derecede kamera özellikleri bekliyorum.

Lütfen yeni bir güncellemeyle görüntülü görüşmeyi açsınlar Wp da bir ahbabı olan söylesin de açsınlar

Tepkiler: MCR Killjoy

hllsvrn

Üye
Güzel olsunda, nereden gelirse gelsin!

byibo

Üye
bence bu gelicek olan güncellemeyle artık bir nebzede olsa kullanıcıların isteklerini karşılamaları gerekir kamera , görüntülü konusma, dosya yöneticisi görev yöneticisi gibi.. öbür ufak tefek ekstralar sonraki güncellemelerde gelebilir