CoDeYs Üye zaza' Alıntı: Ben konuya girerken daha başka bişey bekliyordum başlık çok yönlü Genişletmek için tıkla ... zaza ne diyon
zaza' Alıntı: Ben konuya girerken daha başka bişey bekliyordum başlık çok yönlü Genişletmek için tıkla ... zaza ne diyon
buketcik Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: zaza ne diyon Genişletmek için tıkla ... bencede bu konuya zaza el atmalı
CoDeYs Üye bugrayener' Alıntı: bencede bu konuya zaza el atmalı Genişletmek için tıkla ... yok tam tersi uzak kalmalı bak olay yarattı gene
bugrayener' Alıntı: bencede bu konuya zaza el atmalı Genişletmek için tıkla ... yok tam tersi uzak kalmalı bak olay yarattı gene
buketcik Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: yok tam tersi uzak kalmalı bak olay yarattı gene Genişletmek için tıkla ...
pelın_ bızım koyde yolun kenarında olurdu böle kucuk karpuz ama hıcbızamn yemedım annem hep korkuturdu onlar zehırlı dıye bıde ayıp olmasın ama koyde bunlara it karpuzu dıyolardı öle işte
bızım koyde yolun kenarında olurdu böle kucuk karpuz ama hıcbızamn yemedım annem hep korkuturdu onlar zehırlı dıye bıde ayıp olmasın ama koyde bunlara it karpuzu dıyolardı öle işte
LuckyDALT0N Üye GDO lu değildir bence ya ama gdo luysa bile farklı bi fantezi yani,çekirdek gibi karpuz
LuckyDALT0N Üye Bende yoktur diye düşünüyorumda ne zaman bişeyi detalı düşünsem hep tersi oluyor pelın_' Alıntı: yoktur sanmam Genişletmek için tıkla ...
Bende yoktur diye düşünüyorumda ne zaman bişeyi detalı düşünsem hep tersi oluyor pelın_' Alıntı: yoktur sanmam Genişletmek için tıkla ...
fireman87 Üye Bunu biliyorum bi kalıba sokuyolar tohumun ucunu, sonra böyle yetişiyor.. Oldukça hormonlu bi şekilde.
Bunu biliyorum bi kalıba sokuyolar tohumun ucunu, sonra böyle yetişiyor.. Oldukça hormonlu bi şekilde.