dağ manzaraları

Altun.

Üye
aga dikkat ettimde sen hep dağ taş toprak ağaç resimleri çekyrsun?? özel bi ilgi felanmı war. koleksyon anlamında??

Konu Sahibi
aga dikkat ettimde sen hep dağ taş toprak ağaç resimleri çekyrsun?? özel bi ilgi felanmı war. koleksyon anlamında??

evet aga ben öyle dağ ,taş, ağaç fotoğraflarını çekmeyi severim bu resimleride sizinle paylaşmak istedim beğenmedin mi yoksa fotoğrafları

ycg35

Üye
valla gökhan snde bnm gibi manzaracısın eline sağlık fotolar güzel bnde bostanlıdan son fotolarımı koyayım bari

teomaxi

Üye
gökhan fotolar harika neyle çektin telefomlamı makina ilemi paylaşımın için saol

teomaxi

Üye
dostum bende biliyorum makina ile çektiğini ama modeli markası ürün kodu barkot numarası üretim tarihi filan sordum ya çünkü fotoğraf makinası dışında bişiy ile çekemessin akşam vakti değerli zamanını alıyorsun yani uğraştırma yaz hepsini bu arada çavuş oldum onuda sölersin artık ilk konusu bu dediğin gibidağ manzaralarıda güzel olmuş

Konu Sahibi
fotoğraf makinası mı alcan yoksa marka mı arıyorsun.markasını bilmiyorum ve ayrıca diğer özelliklerini senin ilk konun olabilir ve rütbenin çavuş olmuş olabilir ben seninle dalga geçmek için yazmadımbunların düşük olmasına rağmen puanın 509 iyi yani