TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Evet arkadaşlar 27 Kasım Melek arkadaşımızın doğum günü... Bayramda internete giremeyeceği için konuyu hazır o burdayken şimdiden açmak istedim...
Melek; iyi günümde, kötü günümde her zaman yanımda oldun...Moral verdin,destek oldun,yardımcı oldun...Bu forumdaki en kaliteli insanların hep başlarında geldin benim için ...
Bana kalırsa sadece benim değil bütün üyelerin sevgisini kazandın...İyiki aramızdasın ve iyiki varsın...
Şimdi ise senin doğum gününü kutlamak istiyorum...
Kardeşim,Doğum günün kutlu olsun
Nice yıllara hep beraber ...
Doğum günün kutlu olsun
Sevdiklerinle birlikte mutlu nice yıllara
Teşekkür Ederim Sizlerde İyiki VarsınızzSalih Baba™;1809486' Alıntı:İyiki doğdun Melek......
Teşekkür Ederim.Doğum Günün Kutlu Olsun
Allah Razı Olsun SağolMelekler doğup ölmezleriyi doğdun Melekcim , sevdiğin kişiyle mutlu olmanı temenni ederim
TeşekkürlerDoğum Günün Kutlu Olsun melocan...bayram günü acelen neydi ellaam
Seni Burda Görmek Ne GüzelMutlu ve sağlıklı yıllar dilerim, ayrıca iyi bayramlar
mutlu yıllaar. madem kutladık artık sana şunu anlatmak istiyorum. huriş geçen ay bugün senin doğum günün diye bana söyledibende gifleri falan topladım kendim phosopta bişeyler yaptım tüm hazırlık tamam bu organizasyonda ben huriş ve eski bi dost vardı. konuyu sabah sen gelince açmaya karar verdik, üyelerin çoğuna geceden kutlamayın dedik sonra biri farketti 1 ay var daha
İYİ Kİ DOĞDUN MELEK
Teşekkürler Bende İyiki Tanıdım Sizi.
Olaya Bak ErolÇok Sorunlu İnsanım Galiba
Uğraştığınız Emekler İçin Çok Sağolun Vallaa
Hepiniz Mükemmelsinizz Her Zaman Böyle Daim Olun
Gerçekten Mutlu Oldum AmaaVay bee Negative bile gelmiş konuya
Gördünmü 19 Oldumρєηтαgяαм;1809553' Alıntı:iyiki doğdun
Nice yıllara Melek. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?