D900i'de çalışan gelmiş geçmiş en güzel oyun kaçırmayın-Ultimate Street Football

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
D900i'de çalışan gelmiş geçmiş en güzel oyun kaçırmayın-Ultimate Street Football
Tek kelimeyle bu oyununun kompetanı olacaksınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: fakboyun, asker96, yakko222 ve 6 diğerleri

etiyen

Üye
arkadaşım çalışmıyo oyun java oyun hatası veriyo telefon kitleniyo sakın yüklemeyin bilip bilmeden bide çalışıyo yazmışın...

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çalışmıyo oyun java oyun hatası veriyo telefon kitleniyo sakın yüklemeyin bilip bilmeden bide çalışıyo yazmışın...

bence git oyunu kurmayı öğren sonra laf et şu an telefonumda oynuyorum sana mı inanıyım gözlerime mi

efe_ozi

Üye
şifresi var şifre yazmadıysan çalısmaz tabi

[ı]kardeşim teşekkürlerde bunun jad dosyası nerde yaa o warsa onu yollasan[/ı]

Aga Şunu rar degil de jad veya jar olarak atabilir misin buraya?direkman burdan yukleyeyim , ugrasmiyaq softik ilen nolur babam...

dalgamı gecıon kocum samsung da jad ve jar lazım onların ikisinide at adam gibi iş yap yoksa hic yapma.bide calısıo die şeyin kalkmıomu...töbe töbe

ya arkadaslar adam ne guzel paylasim yapmis tesekkur edinsenize bu arada direk cebe indirecek olan arkadaslar sefan.ru dan direk bu oyunu ve diger tum kaliteli oyunlari indirebilirler... bu arada sagol kardesim eline saglik...by sivasli

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
ne dalga geçmesi arkadaşlar jadmakerla yapın jadınızı forumda mevcut

Yhaw Beyle ben bunu jad yapıyom bu serfer tamm yükluyo bitiyo Aam java oun hatsı diyo

POPİ

Üye
arkadaş yükledimde java oyun hatası dior sorun nerede msn werem size harun_karaduman_27 @ hotmail.com aradaki boslugu silin

ucuk44

Üye
saolasın kardeş bakalım yukleyebılecekmıyım

serha_t0

Üye
bna sofick ppp siz oyu yuklemeyi anlatrmisiniz

Kardeşim Bunun Jad Dosyası Yok Mu Biliyorum Ki D900ide java oynamak için jar+jad dosyası olması gerek

Tepkiler: serdarcool07