ragowski Üye yükledim ama widget seçtiğimiz ekranda göremedim telefonu restart da ettim ama , widgetlerle ilgili benzer problemler hep yaşıyorum yardımcı olabilcek biri varsa mesaj atarsa sevinirim teşekkürler
yükledim ama widget seçtiğimiz ekranda göremedim telefonu restart da ettim ama , widgetlerle ilgili benzer problemler hep yaşıyorum yardımcı olabilcek biri varsa mesaj atarsa sevinirim teşekkürler
cankan_6518 Üye metyuu' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini dijital saat widgeti ana ekrana istediğiniz kadar ekleyin saate dokununca saate tarihe dokununca takvime gidiyor i Genişletmek için tıkla ... uygulamayı göremiyorum
metyuu' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini dijital saat widgeti ana ekrana istediğiniz kadar ekleyin saate dokununca saate tarihe dokununca takvime gidiyor i Genişletmek için tıkla ... uygulamayı göremiyorum
cankan_6518 Üye metyuu' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini dijital saat widgeti ana ekrana istediğiniz kadar ekleyin saate dokununca saate tarihe dokununca takvime gidiyor i Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
metyuu' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini dijital saat widgeti ana ekrana istediğiniz kadar ekleyin saate dokununca saate tarihe dokununca takvime gidiyor i Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim