D-smarttan bi bomba daha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
D-smarttan bi bomba daha :)
3 büyüklerin avrupa maçlarının d-smartta olduğu yönünde reklam yapan Doğan Grubu, bunun sadece birkaç maçı kapsadığının ortaya çıkmasının ardından şimdide, para ödemeden yayınların izleneceği yönündeki reklamların aksine kontürlü uygulamaya geçileceğini duyurmuş, Doğan Grubu yöneticileri buna karşılık, biz ücretsiz yayın izlenecek demedik, aylık fatura olmayacak dedik,yani
tüketiciye karşı hukuki bir durum yok demişler, kontür fiyatları da 1 kontür = 1 ytl, bir film 4 kontür olacakmış, maç yayınları da önemine göre 10 ile 35 kontür arasında değişecekmiş Buna tepki olarak receiverlarını iade etmek isteyenlerin iadeleri kabul edilmeyecek çünkü sözleşme şartlarına göre tüketicinin böyle bir hakkı yokmuş..

euprates

Üye
ilginç bi haber ama olan yine tüketiciye olacak. aslına bakarsanız dönen reklamlar yada kurumsal olarak henüz tam bi alt yapı oluşturmadıkları kesin

Neden hep halkı kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar,

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
D-Smart aylık ücret yok diyorlardı..Bunu yaptılar Şahana para yetiştiremediler herhalde

omayra

Üye
gerçeğe aykırı beyanlarla rekabet hakkının kötüye kullanılması ve aldatma unsuru bir arada var, al sana haksız rekabet Bugün işledim daha bu konuyu

CoYoTe®

Üye
Oha 35 YTL Ye Maçmı Olur...O Paraya Gider En Kral Yerde İzlerim maçımı...4 YTL'yede 2 Tane DVD Kiralar Pcye Yükler Her Zaman Seyrederim

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Buda farklı bi yaklaşım..Açıkçası tam D-Smart almayı düşünüyordum Zaten ne geliyorsa bu Doğan Grubundan geliyor

Altun.

Üye
ya bende kahveye giderim hem küfürümü ederim hem maçımı izlerim ne 35 ytlsi

corlulu

Üye
Hep kullanıcıyı çakıyolar

karides

Üye
Ben lig tv abonesiyim ve ayrıca uydu alıcım next. Eşimle discovery chn.'nin müdavimi olduğumuz için ondan habersiz next'in D-smart uyumlu modeline bile geçmeyi düşündüm. Ama bu sahtekarların digiturk modülünü d-smart uyumlu makinede kullanamazsınız demesi beni bir hayli şaşırtmıştı ASLINDA BU DAHA BİR BAŞLANGIÇ. SÜPER LİG GÖSTERİM HAKKINI ALDIKTAN SONRA KREDİ KARTI İLE OTOMATİK ÖDEME SİSTEMİNE DAYALI YENİ PARASAL KAYNAKLAR YARATACAKLARINI DAHA İKİ GÜN ÖNCE DOĞAN GRUBUNUN EN BÜYÜK GAZETESİNİN MUHABİRİNDEN BİZZAT ÖĞRENDİM. DAHA KIZMAYA BAŞLAMAYIN BİLE.

Speedy

Üye
D Smart Kendini kazıklat misali bu iş yanından dahi geçmem bu aletin

biliyodum böyle olucağını ama dsmartın digitürk yanında pek fazla iş yapacağını sanmam bunlar son çırpınışlar

adamlar bunu yapmaya mecbur boş boş konuşmayın
O Avrupa maçlarını yayınlamak bedavamı zannettiniz !

Tec/-/no

Üye
ya ne kadar tüketiciye haksızlık yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...