pasa Üye <div class='quotetop'>(Gokhan43 @ Feb 20 2006, 06:17 PM) [post=282621]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Hiç tavsiye etmem , berbat [/b][/quote] bencede berbat bi film
<div class='quotetop'>(Gokhan43 @ Feb 20 2006, 06:17 PM) [post=282621]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Hiç tavsiye etmem , berbat [/b][/quote] bencede berbat bi film
мιѕтαα Üye giden bir pisman olur gitmeyen bin pisman olur ole bi film devamıda geliyo deccel ve mehdi deccel de isleriice karısacak mehdi filminde mehdi gelip dunyayı kurtaracak mıss ole ogrendim
giden bir pisman olur gitmeyen bin pisman olur ole bi film devamıda geliyo deccel ve mehdi deccel de isleriice karısacak mehdi filminde mehdi gelip dunyayı kurtaracak mıss ole ogrendim
мιѕтαα Üye <div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Feb 20 2006, 06:10 PM) [post=282609]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Meraktan giden arkadaşlarım hepsi gülerek çıktık diyorlar.. [/b][/quote] o filmden cıkan herkeste olan bisey filmde korkan kormamak icin yada korkmuyomus gibi gozukmek icn artık espri yapıp guluyolar (kendimden biliyorum)
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Feb 20 2006, 06:10 PM) [post=282609]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Meraktan giden arkadaşlarım hepsi gülerek çıktık diyorlar.. [/b][/quote] o filmden cıkan herkeste olan bisey filmde korkan kormamak icin yada korkmuyomus gibi gozukmek icn artık espri yapıp guluyolar (kendimden biliyorum)
yitik savaşçı Üye Konu Sahibi MiStA Fb'nin dediği gibi korktuğunu belli etmemek için işi gırgıra vuranlar çoğunlukta olabilir... Çünkü konu öyle bir konu ki Türk insanı duyduğu zaman korkmaya başlar... Şu gırgır geçip, gülenleri... Akşam olup da yataklarında görmek isterdim...
MiStA Fb'nin dediği gibi korktuğunu belli etmemek için işi gırgıra vuranlar çoğunlukta olabilir... Çünkü konu öyle bir konu ki Türk insanı duyduğu zaman korkmaya başlar... Şu gırgır geçip, gülenleri... Akşam olup da yataklarında görmek isterdim...
Gokhan43 Üye <div class='quotetop'>(DeLmIrA @ Feb 20 2006, 07:15 PM) [post=282693]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> dandik bi film diosunuz yani gidelim falan dioduk hiç bulaşmayalım o zaman [/b][/quote] Yok aga gitme , parana yazık...
<div class='quotetop'>(DeLmIrA @ Feb 20 2006, 07:15 PM) [post=282693]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> dandik bi film diosunuz yani gidelim falan dioduk hiç bulaşmayalım o zaman [/b][/quote] Yok aga gitme , parana yazık...